ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Το «Μπρούσκο» και τα «Δίδυμα φεγγάρια» αναμένεται να αποχαιρετίσουν οριστικά το τηλεοπτικό κοινό με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και ήδη οι δημιουργοί τους -Βάνα Δημητρίου, Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου- ετοιμάζουν τα επόμενα κοινά «χτυπήματά» τους. Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Από την αρχή, σχεδόν, της φετινής τηλεοπτικής σεζόν έχει γίνει γνωστό ότι οι ιδιαίτερα πετυχημένες καθημερινές σειρές του ΑΝΤ1, το «Μπρούσκο» και τα «Δίδυμα φεγγάρια», πρόκειται να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του ’17. Σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού, πρώτοι σας ενημερώσαμε ότι η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου έχουν ξεκινήσει να κάνουν υπό άκρα μυστικότητα τα καινούρια «μαγειρέματά» τους για την τηλεοπτική σεζόν 2017-2018.
Αυτά τα «μαγειρέματα» αφορούν στη δημιουργία τριών νέων σίριαλ: Μιας καθημερινής δραματικής σειράς, μιας καθημερινής κομεντί αλλά και μιας εβδομαδιαίας σειράς. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, η καθημερινή δραματική σειρά τιτλοφορείται «Τατουάζ» και βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα της Βάνας Δημητρίου - η οποία βρίσκεται στα συρτάρια της εδώ και τρία χρόνια, ενώ πέρσι είχε ξανασυζητηθεί θερμά πριν συμφωνήσουν για τα «Δίδυμα φεγγάρια». Τώρα φαίνεται ότι έφτασε η στιγμή να πάρει σάρκα και οστά. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στάμος Τσάμης, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τη σεναριογράφο σε παλαιότερες σειρές της («Κάρμα», «Ερωτας»), αλλά και με τους Ανδρέα Γεωργίου - Κούλλη Νικολάου στο «Μπρούσκο». Αυτή την περίοδο, οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση χώρων, ώστε τις επόμενες ημέρες να κάνουν τα γυρίσματα του πιλοτικού επεισοδίου στην Κύπρο και στο Λονδίνο. Οι ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες θέλουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να κρατούν οι: Κούλλης Νικολάου, Εβελίνα Παπούλια, Ερμίνα Κυριαζή, Στέφανος Μιχαήλ, Μαριλένη Σταύρου κ.ά.

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!