Ο Πάνος Αργιανίδης, μετά την αποχώρηση του από το Survivor έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα social media…

Ο πολυτάραχος μάνατζερ ράγκμπι, μετά το χθεσινό ρεσιτάλ ξεκατινιάσματος, αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και μαζεύει σιγά σιγά τα πράγματα του για Ελλάδα… Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...



Φυσικά, ο «Μαχητής» δεν έχει φύγει ακόμη από τον Άγιο Δομίνικο καθώς υπάρχει μία διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει και μετά να επιστρέψει…

Έτσι λοιπόν έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους αυτούς που τον στήριξαν, περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές του στο νησί και εκφράζοντας την συγκίνηση του με μία ανάρτηση. Την συγκεκριμένη ανάρτηση βέβαια δεν την έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αλλά σε μία funpage που φτιάχτηκε για εκείνον γράφοντας:

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΠΑΤΡΙΔΑ…ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ…ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ… ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ…ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΙΤΟΝΤΑΣ ΒΟΡΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ …. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ … ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ … ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ… ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ… ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ… ΚΑΛΗΜΕΡΑ… ΟΜΑΔΑΡΑ»



Δείτε επίσης στο tv-24.gr

Survivor! Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής…

Ο κρυφός καυγάς Παπαδοπούλου-Λάουρας την ώρα του φαγητού! Γιατί πλακώθηκαν χαμηλόφωνα οι δυο τους; (Βίντεο)

Survivor! Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα! Η κίνηση που απογοήτευσε τους θαυμαστές του! Κι εσύ ρε Ντάνο; (Βίντεο)