Είναι σίγουρα η ατάκα της βραδιάς γιατί πλέον η Παπαδοπούλου, η γνωστή τραγουδίστρια, δεν κρύβεται και μάλλον χορεύει τους Διάσημους στο ταψί.

Όχι μόνο τους τα χώνει ευθέως, όχι μόνο έχει ξεφτιλίσει το παρεάκι και την κλίκα Χανταμπάκη-Χούτου – Ευρυδίκης και Λάουρας, αλλά τώρα περνάει σε δηλώσεις που κάποιοι θα μπορούσαν να τις χαρακτηρίσουν έως και προδοτικές!

Απ’ τη στιγμή όμως που μιλάμε για ένα παιχνίδι και από τη στιγμή που η Ειρήνη δήλωσε ευθέως ότι δεν σας γουστάρω δεν με γουστάρετε στείλτε με στους άλλους, στους «Μαχητές» δηλαδή, από τη στιγμή που σε μια τέτοια εξήγηση ντόμπρα, την κράτησαν στην ομάδα τους, ξεκίνησε ο πόλεμος. Συνέχεια παρακάτω...

Η Παπαδοπούλου λοιπόν, στη κάμερα μπροστά είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν έπαιξε στο παιχνίδι του επάθλου επικοινωνίας εξαιπίτηδες με σκοπό να κερδίσουν οι «Μαχητές». Δείτε τη σοκαριστική δήλωσή της:Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Έσκασε τώρα! Η άγνωστη σχέση του Ντάνου με πασίγνωστη Ελληνίδα! Η έντονη διαχυτικότητα και οι βόλτες με το αυτοκίνητο… (Βίντεο)

Παρουσιαστής του Alpha αποκαλύπτει τα άσχημα σχόλια που δέχτηκε: «Καλώς τον βλάχο που ήρθε να γίνει δημοσιογράφος…»

Είναι γεγονός! Έρχεται η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha! Δείτε το trailer που έκλεψε τις εντυπώσεις…