Δεν υπάρχει εξήγηση! Η κοπέλα, η Βαλαβάνη δηλαδή, πρέπει να έχει εσωτερικά προβλήματα! Είναι κουκλάρα, είναι δημοσιογραφάρα, μπορεί άνετα να κατακτήσει τις καρδιές όλων μας, αλλά το κορίτσι επιλέγει να βλέπει φαντάσματα…Τι εννοούμε;

Στο χθεσινό επεισόδιο έβγαλε μία απίστευτη χολή για τον Αγγελόπουλο επειδή ο άνθρωπος σηκώθηκε να φτιάξει τα πιτάκια! Ναι, καλά ακούσατε! Επειδή σηκώθηκε νωρίτερα από τους άλλους και πήγε να φτιάξει τα πιτάκια…Διαβάστε παρακάτω…


Στην Ευρυδίκη μας όμως δεν άρεσε καθόλου αυτό και τσαντίστηκε επειδή έφτιαξε το φαγητό ο Αγγελόπουλος και όχι ο Κοκκινάκης! Δεν πάμε καθόλου καλά…Αυτό έχω να πω εγώ…Αντί να την νοιάζει το γεγονός ότι θα φάει, εκείνη ενδιαφέρεται για το ποιος θα είναι ο σεφ της υπόθεσης! Τι να πω…Σηκώνω τα χέρια ψηλά!

Αλλά επειδή ο κόσμος βλέπει και τιμωρεί, «ξέσκισε» την κυρία Βαλαβάνη με απίστευτα ξεκαρδιστικά σχόλια σε Facebook και Twitter! Και καλά έκαναν θα πω εγώ γιατί η κατάστασή της έχει γίνει ανυπόφορη! Δείτε μερικά από τα σχόλια παρακάτω:

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr:

Τα 10 καλύτερα βίντεο του χθεσινού συγκλονιστικού επεισοδίου: Το έπαθλο, ποιος παίκτης μπήκε στους «Μαχητές», τα νεύρα της Βαλαβάνη και οι αποκαλύψεις της Παπαδοπούλου! (Βίντεο)

Survivor trailer: Τι θα δούμε την Τρίτη! Όλοι οι «Διάσημοι» βρίζουν τον Σπαλιάρα – Τι ακριβώς τους έκανε;

Survivor: Η σιχαμένη στιγμή της Παπαδοπούλου για την κίνηση του Ντάνου στο πρόσωπό της (Βίντεο)