Το τροχαίο ατύχημα που υπέστησαν οι «Μαχητές» άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού, αφού προτεραιότητα της παραγωγής τέθηκε η υγεία των διαγωνιζομένων.

Το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο, το σοκ των παικτών και των δύο ομάδων ήταν τεράστιο και στο τέλος του προχθεσινού επεισοδίου η Ειρήνη Κολιδά ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Survivor. Διαβάστε παρακάτω…

Επίσης, ενώ, σήμερα όλοι θα περίμεναν ο Σάκης Τανιμανίδης να ανακοινώσει το αγώνισμα και να δούμε ποιος θα κερδίσει το έπαθλο της ασυλίας, τελικά αυτό που θα δούμε είναι ότι οι «Διάσημοι» θα κληθούν να ψηφίσουν έναν παίκτη, ο οποίος θα πάει στην ομάδα των «Μαχητών» .

Ο ΣΚΑΙ έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για το σημερινό επεισόδιο και αυτό που μας κίνησε το ενδιαφέρον είναι τα συναισθήματα "Μαχητών" και "Διάσημων" τώρα που θα γίνει αλλαγή στις ομάδες! "«Μαχητές» και «Διάσημοι» φτάνουν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αγωνιστούν για την ασυλία αλλά αντί αυτού θα αγωνιστούν για έπαθλο φαγητού. Το βράδυ, όλοι οι παίκτες θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» κι εκεί τους περιμένει μια ακόμη έκπληξη. Με τη διαδικασία της ψηφοφορίας οι «Διάσημοι» θα προτείνουν έναν παίκτη τους προκειμένου να μεταβεί στους «Μαχητές».

Ποιος «διάσημος» παίκτης θα βρίσκεται από απόψε το βράδυ στην παραλία των «Μαχητών»; Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του όταν θα ανακοινωθεί το όνομά του από τον Σάκη Τανιμανίδη; Πώς θα τον υποδεχτούν οι «Μαχητές»; Πόσο θα επηρεαστεί η ψυχολογία των «Διασήμων» μετά την ψηφοφορία και πως θα είναι η επόμενη μέρα στην καλύβα τους;"!


Ειδικότερα όσο αναφορά τα συναισθήματα των "Μαχητών" λίγο μετά το τροχαίο και την αναπροσαρμογή στο παιχνίδι αναφέρει: "Μπορεί μέχρι χθες το βράδυ οι «Μαχητές» που αγωνίζονταν να ήταν μόνο έξι, όμως αυτό δεν πτόησε την έντονη επιθυμία τους να βρεθούν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” το παιχνίδι κρίθηκε στον πόντο, αφού μέχρι την τελευταία στιγμή τίποτα δεν μαρτυρούσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι «Μαχητές» έχασαν με σκορ 10-9, όμως απέδειξαν πως η δύναμη της ψυχής τους και η θέλησή τους ήταν τεράστια."!

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Έντονα συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας! Η on air εξομολόγησή του στο πλατό του Rising Star που μας έκανε να λυγίσουμε…(Βίντεο)

Survivor: Οι μαχητές μιλούν για την δύσκολη προσαρμογή τους από το νοσοκομείο και τον πολιτισμό… ξανά στην επιβίωση!

Έγιναν αυτόματα 3.999! «Δεν ήμουν ποτέ ζευγάρι με τον Γιάννη Σπαλιάρα…» – Δεν φαντάζεστε ποια έκανε αυτή την δήλωση…