Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor παρασκήνιο: Αν ο Μάριος είναι να ξαναγυρίσει γιατί τον εξαφάνισαν από το χθεσινό επεισόδιο;

AA
Survivor 03.04.2017 08:37
Εχθές ο Σάκης μας έπρηξε! «Και πάμε ένα χειροκρότημα για τον Μάριο», » Τον περιμένουμε να γυρίσει κοντά μας τον Μάριο, να αγωνιστεί» κλπ…Μάριο όμως ακούγαμε και Μάριο δεν βλέπαμε!

Με έναν μαγικό τρόπο τον εξαφάνισαν από το παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνουμε, αν τόσο πολύ τους ενδιαφέρει ο παίκτης, γιατί δεν μας είπαν εχθές πως πάει η υγεία του; Δηλαδή αναρωτιόμαστε, εδώ στο tv-24.gr, σε ένα επεισόδιο 3,5 ωρών που χθες ήταν κάτι σε βίντεο κλιπ και ντοκιμαντέρ δεν χώραγε ένα ρεπορτάζ 3 λεπτών, να μάθουμε τι κάνει και πως είναι ο «τρελός» Κύπριος; Διαβάστε παρακάτω…Τίποτα δεν είναι τυχαίο… Υπάρχει σοβαρό παρασκήνιο και είναι απόφαση της παραγωγής να μην «παίξει» άλλο ο Κύπριος στο παιχνίδι. Γιατί; Υπάρχει μια άποψη που λέει ότι δεν θέλουν, να θυμίζουν στον κόσμο το ατύχημα! Λες και όταν βλέπεις το παιχνίδι χωρίς Μάριο και Ειρήνη σου φαίνεται φυσιολογικό….Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Έντονα συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας! Η on air εξομολόγησή του στο πλατό του Rising Star που μας έκανε να λυγίσουμε…(Βίντεο)

Survivor: Οι μαχητές μιλούν για την δύσκολη προσαρμογή τους από το νοσοκομείο και τον πολιτισμό… ξανά στην επιβίωση!

Έγιναν αυτόματα 3.999! «Δεν ήμουν ποτέ ζευγάρι με τον Γιάννη Σπαλιάρα…» – Δεν φαντάζεστε ποια έκανε αυτή την δήλωση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top