Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/4) η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο και στις φήμες που θέλουν τη Σοφιάνα να έχει έρθει κοντά με τον Άρη Σοϊλέδη.

Όλα όσα είπε η Κάτια Ταραμπάνκο για το Survivor 5

«Δεν είχα κλέψει. Το είχα βρει δίπλα στην καλύβα σε σκουπίδια. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν μπήκα εκεί για να πω ότι δεν έκλεψα, απλά ήρθε και κόλλησε με τη δήλωση του Μαρτίκα για τα κορίτσια. Δεν ξέρω αν τα κορίτσια έκλεψαν. Κατηγορήθηκα επειδή δεν το μοιράστηκα. Ο καθένας πορεύεται όπως μπορεί και θα κάνει ό,τι μπορεί για να ρίξει τον άλλον».

Για τη Βρισηίδα: «Είναι ένα νευρικό πλάσμα, αλλά είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι η άμυνα του καθενός το πώς αντιδρά».

Για τη Σοφιάνα «Είναι μια πάρα πολύ ελκυστική και όμορφη γυναίκα και είναι και ελεύθερη. Πάντως τα αγόρια έλεγαν ότι με τόση πείνα που υπάρχει, δεν αντιδρά το σύστημα».

Για το ποιους βλέπει στον τελικό: «Αντοχές έχει ο Άρης και η Ασημίνα, στρατηγική έχει η Βρισηίδα. Στα αγωνίσματα εκείνη έκανε τα ματσαρίσματα. Παρακολουθεί πολύ την αντίπαλη ομάδα. Θα την ήθελα, είναι δυνατή».

«Η Σοφιάνα υποστηρίζει τον Άρη...» - Η Τζο Μαριδάκη "σπάει" τη σιωπή της για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει

Δηλώσεις στην εκπομπή Love it έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/4) η Τζο Μαριδάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον Άρη Σοϊλέδη να έχει έρθει πολύ κοντά με τη Σοφιάνα Αβραμάκη, φήμες που έχει διαδώσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Εγώ προσωπικά με τα συγκεκριμένα παιδιά δεν είχα πολλές επαφές. Ιδιαίτερα, όταν άλλαξαν οι ομάδες, δεν ήξερα τι γίνεται στη δική τους καλύβα. Όταν έγινε η ένωση, δεν είχα δει κάτι εγώ. Δε ξέρω ποια είναι η αλήθεια και ποια η θέση των παιδιών. Ξέρω σίγουρα ότι κάνουν πολλή παρέα, ότι η Σοφιάνα υποστηρίζει πολύ τον Άρη και αυτό ήταν εμφανές» ανέφερε αρχικά.

«Πολλοί υποστηρίζουν ότι υπάρχει κάτι μεταξύ τους, αλλά εγώ σε αυτό το κομμάτι δε μπορώ να πάρω θέση γιατί δεν είχα δει κάτι, δεν ξέρω κάτι. Καλό είναι να πάρουν θέση τα ίδια τα παιδιά μόλις βγουν από το παιχνίδι, γιατί οι ίδιοι ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει».

«Πιο πολύ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Ασημίνα Χατζηανδρέου το συζητούσαν. Από αυτούς που είδαμε, το έχω ακούσει κι εγώ» κατέληξε.