Δηλώσεις στην εκπομπή Love it έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/4) η Τζο Μαριδάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον Άρη Σοϊλέδη να έχει έρθει πολύ κοντά με τη Σοφιάνα Αβραμάκη, φήμες που έχει διαδώσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Οι δηλώσεις της Τζο Μαριδάκη για το Survivor 5

«Εγώ προσωπικά με τα συγκεκριμένα παιδιά δεν είχα πολλές επαφές. Ιδιαίτερα, όταν άλλαξαν οι ομάδες, δεν ήξερα τι γίνεται στη δική τους καλύβα. Όταν έγινε η ένωση, δεν είχα δει κάτι εγώ. Δε ξέρω ποια είναι η αλήθεια και ποια η θέση των παιδιών. Ξέρω σίγουρα ότι κάνουν πολλή παρέα, ότι η Σοφιάνα υποστηρίζει πολύ τον Άρη και αυτό ήταν εμφανές» ανέφερε αρχικά.

«Πολλοί υποστηρίζουν ότι υπάρχει κάτι μεταξύ τους, αλλά εγώ σε αυτό το κομμάτι δε μπορώ να πάρω θέση γιατί δεν είχα δει κάτι, δεν ξέρω κάτι. Καλό είναι να πάρουν θέση τα ίδια τα παιδιά μόλις βγουν από το παιχνίδι, γιατί οι ίδιοι ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει».

«Πιο πολύ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Ασημίνα Χατζηανδρέου το συζητούσαν. Από αυτούς που είδαμε, το έχω ακούσει κι εγώ» κατέληξε.

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5

Από το Survivor 5 αποχώρησε πριν μερικές μέρες η Τζο Μαριδάκη, η οποία αποχαιρέτησε οριστικά τον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα, ωστόσο το twitter ξέσπασε με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες, η ίδια έκανε το comeback και στα social media, προχωρώντας στη πρώτη της ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Να είσαι γενναίος άνθρωπος. Να παίρνεις ρίσκα, διότι τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την εμπειρία. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη! Μην σταματάτε να πιστεύετε στα όνειρά σας και να προσπαθείτε με πάθος γι αυτα!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.