Τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη δράση του στο Survivor 5 σχολίασε το πρωί της Τετάρτης (27/4) η Κατερίνα Καινούργιου στο Super Κατερίνα, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πως λίγο πριν φύγει της τηλεφώνησε προκειμένου να τον προωθήσει μέσα από την εκπομπή της, ενώ με πολύ βαριές κουβέντες τον σχολίασε και ο Πάνος Καλίδης.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

«Πριν μπει στο Survivor 5 με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε ζητήσει να τον προωθήσουμε. Μου είχε μιλήσει πολύ ευγενικά. Πραγματικά ρε Κωνσταντίνε μου και να θέλει να σε στηρίξει κάποιος έτσι όπως τα έχεις κάνει δεν μπορεί να σε στηρίξει κανένας με αυτή τη συμπεριφορά. Όσο και να παρακαλέσεις δεν στηρίζεσαι! Δεν υπάρχει τίποτα τόσο δα θετικό να πει κανείς! Είναι κρίμα», αποκάλυψε.

«Είναι πολύ ταλαντούχος στη δουλειά του αλλά πραγματικά πώς το συμβούλεψε να φέρεται έτσι;» είπε ενώ αμφισβήτησε με χιούμορ την ηλικία που δηλώνει στο ριάλιτι.

«Είναι η τοξικότητα στη νιοστή»

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Τρίτης 26/4 ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Ο ίδιος συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τα όσα έλεγε στο 25/4 επεισόδιο του Survivor 5.

«Αυτό το παρατράγουδο που έχει το όνομα “Κωνσταντίνος” στην τοξικότητα και την απέραντη μπουρδολογία, αυτό το πράγμα μας το δίνουν ως οριακή συμπεριφορά; Αυτή η ομάδα έχει αυτόν, τον Τάκη, αυτήν που γκρινιάζει συνέχεια, τη Βρισηίδα. Στον λόγο της τιμής μου, όταν μιλάει αυτός το βάζω στο mute. Είναι η τοξικότητα στη νιοστή.

Έχει μπει διατεταγμένα, του έχουν δώσει αέρα. Είναι τηλεοπτική κατάντια. Καταρχήν δεν θα του επέτρεπα να παραμείνει. Τον θέλει η παραγωγή. Είναι απλό να κρατήσεις κάποιον όταν η ψηφοφορία είναι 1,5 ώρα. Μόνο που τον θέλουν είναι ένοχοι απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό» είπε χαρακτηριστικά.