Το Survivor 5 επιστρέφει απόψε (13/4) με ένα ακόμα απολαυστικό επεισόδιο και αν κρίνουμε από το trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό, έχει να γίνει ο κακός χαμός. Το πιο σοβαρό περιστατικό φυσικά, έχει να κάνει με τη Μαίη, η οποία κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επάθλου χτυπάει σοβαρά το κεφάλι της.

Ας πάρουμε ωστόσο τα πράγματα από την αρχή. Η Μπλε παραλία βρίσκεται για ακόμη μία φορά σε σύγχυση και πρωταγωνιστής είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Τόσο ό Άρης Σοϊλέδης όσο και ο Σπύρος Μαρτίκας, προσπαθούν απεγνωσμένα να βγάλουν άκρη, ωστόσο δεν τα καταφέρνουν, ενώ από τη μεριά του, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επιμένει πως οι συμπαίκτες του ασχολούνται μονίμως μαζί του και πως δεν έχουν κάτι άλλο ουσιαστικό στο μυαλό τους.

Από την άλλη τα πράγματα στην Κόκκινη παραλία είναι πιο ήσυχα, ωστόσο όλοι είναι αγχωμένοι για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει (δείτε εδώ το οριστικό μας spoiler).

Όλα αλλάζουν όταν φτάνουμε βέβαια στο αγώνισμα επάθλου της εβδομάδας. Ο Άρης προσπαθεί να εξηγήσει στον Γιώργο Λιανό πως η κατάσταση με τον Εμμανουήλ έχει πλέον φτάσει στο απροχώρητο και πως δεν μπορεί να συνεχιστεί. Στη συζήτηση επεμβαίνει ο Κατσαούνης, ο οποίος προσπαθεί να υποστηρίξει τον Κωνσταντίνο.

Οι τόνοι ανεβαίνουν, ωστόσο πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στον αγώνα και συγκεκριμένα, στο σοβαρό ατύχημα που θα έχει η Μαίη, η οποία χτυπάει το κεφάλι της σε ένα εμπόδιο και αναγκάζεται να διακομισθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει.

Τέλος, ακολουθεί το συμβούλιο του νησιού, το οποίο θα κρίνει επιτέλους και το ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Το trailer του Survivor 5 (13/4)