Ο κακός χαμός έχει να γίνει και στο σημερινό (11/4) επεισόδιο του Survivor 5, όπως παρακολουθήσαμε στο trailer που κυκλοφορήσει πριν από λίγα λεπτά. Η Μπλε ομάδα, μετά και την ήττα της στο αγώνισμα ασυλίας, βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Οι εντάσεις ξεκινούν στην παραλία, με όλη την ομάδα να στρέφεται εναντίον του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και να του φωνάζει: «Θέλουμε να φύγεις».

«Λέω αλήθεια και η αλήθεια πονάει. Γι' αυτό θα συνεχίσω να λέω αλήθεια και να τους χτυπάω εκεί που πονάνε», απαντάει ο Κωνσταντίνος μιλώντας στην κάμερα. Θυμίζουμε πως στο χθεσινό (10/4) συμβούλιο, ο Κωνσταντίνος ήταν αυτός που αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η ένταση μεταφέρεται και στο αγώνισμα αλλά και στο συμβούλιο του νησιού, όπου θα αναδειχθούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο Τάκης και η υπόλοιπη Μπλε ομάδα, εκφράζει την αγανάκτησή της με τον Κωνσταντίνο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν γίνεται πλέον να δέχονται προσβολές από εκείνον, ενώ ο Κωνσταντίνος από τη μεριά του λέει πως του φέρονται πολύ άσχημα.

To trailer του αποψινού (11/4) Survivor 5