Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5 και από την επιστροφή της στην Ελλάδα (δείτε εδώ φωτογραφίες), η Μυριέλλα Κουρεντή αποφάσισε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση αυτή, ήταν αφιερωμένη στον καλό της φίλο Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος τη στήριξε από την πρώτη στιγμή.

Η ανάρτηση της Μυριέλλας Κουρεντή για το Survivor 5

«Σκόρε μου είσαι ΟΤΚ, κέρδισα από το Survivor... Η υπερκόπωση με βάρεσε αλλά πολύ πολύ σύντομα θα επανέλθω να βρεθούμε να σε πάρω αγκαλιά και να σου επιστρέψω όλο το καλό που έκανες για εμένα. Missed you! Love you», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μυριέλλα Κουρεβντή.

Μυριέλλα Κουρεντή ανάρτηση

Το ξέσπασμα της Μυριέλλας για τον Σοϊλέδη

Μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της από το Survivor, έπειτα από όσα είχαν ειπωθεί για αυτή την ψηφοφορία, δημοφιλής Μυριέλλα Κουρεντή παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Love it». Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια των κόκκινων αναφέρθηκε στον Άρη Σοϊλέδη και την καλή της φίλη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και μίλησε για το κλίμα που είχε δημιουργήσει ο Άρης απέναντι της.

«O Άρης είναι ένας άνθρωπος που όταν μπήκε στο παιχνίδι, κόλλησε με τη Ναυσικά, που γνωρίζονταν και απέξω απ’ το παιχνίδι. Ένιωθα εγώ ότι κάτι δεν πάει καλά, ένιωθα ότι μου χαμογελάει, μου λέει καλά πράγματα ο Άρης, αλλά στην πραγματικότητα αυτά τα πράγματα δεν ήτανε αληθινά. Σε κάποια φάση στο παιχνίδι μου αποκαλύφθηκαν πάρα πολλά πράγματα.

Με κατηγορούσε ότι είμαι τρελή, ότι κουράζω, ότι δε με αντέχει, ότι άμα γίνει διαχωρισμός των ομάδων και βγει αυτός ως ο πιο δυνατός παίκτης των κόκκινων θα με στείλει σίγουρα στους απέναντι και όλα αυτά ερχόντουσαν σε εντελώς αντίθεση με το πως μου μιλούσε εμένα ο Άρης. Από τη μια δε μου αποκάλυψε ποτέ η Ναυσικά ότι “ξέρεις κάτι; Τα αγόρια δε σε αντέχουν, δε μπορούν να σε κάνουν παρέα για αυτό απομονώνομαι και εγώ μαζί τους και σε έχω αφήσει λίγο στην άκρη» είπε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή.