Ο κακός χαμός έχει να γίνει και στο αποψινό (5/4) επεισόδιο του Survivor 5. Για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο όχι μόνο της Μπλε αλλά και της Κόκκινης ομάδας βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος είναι και ένας από τους υποψηφίους προς αποχώρηση (δείτε εδώ τους υπόλοιπους).

Όπως βλέπουμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγη ώρα, ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ αρχικά τσακώνεται με τον Σπύρο Μαρτίκα στην παραλία των Μπλε. Οι δυο τους διαφωνούν έντονα, ωστόσο ο Κωνσταντίνος αρνείται όλες τις κατηγορίες που του προσάπτει ο Μαρτίκας.

Μάλιστα, έξαλλος ο φαρμακοποιός των Μπλε κάποια στιγμή φωνάζει στον συμπαίκτη του πως δεν μπήκε καν στον κόπο να πει στον Τάκη Καραγκούνια, συλλυπητήρια για τον πατέρα του.

Η ένταση μεταφέρεται και στον χώρο του αγωνίσματος, όπου ο Τάκης παίρνει τον λόγο και ξεφτιλίζει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ μπροστά στις δύο ομάδες και τον Γιώργο Λιανό. Όπως λέει είναι απάνθρωπος γιατί την ώρα που οι συμπαίκτες του βρίσκονταν στο πλευρό του για να τον παρηγορήσουν για τον χαμό του πατέρα του, εκείνος έκανε την ηλιοθεραπεία του στην παραλία, αδιαφορώντας για το πένθος του.

Το trailer του Survivor 5 (5/4)