Η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που ξεκίνησε στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας, δεν έχει τέλος! Οι κατηγορίες για προσωπικά συμφέροντα συνεχίζονται και κανείς δεν ξέρει πια πού, πώς και αν μπορεί η κατάσταση να εκτονωθεί.

Ο τελευταίος αγώνας επάθλου φαγητού της εβδομάδας «παγώνει» τους παίκτες και των δυο ομάδων. Ο Άρης Σοϊλέδης τραυματίζεται και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, και η Ασημίνα Χατζηανδρέου καταρρέει και μεταφέρεται και εκείνη στην κλινική επειγόντως.

Μπλε και Κόκκινοι θα συναντηθούν λίγο αργότερα στο συμβούλιο του νησιού για να μάθουν ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το Survivor αυτήν την εβδομάδα. Οι τόνοι ανεβαίνουν τόσο πολύ που κάποιοι δεν αντέχουν και αποχωρούν από το χώρο.

Η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς ή η Τζο Μαριδάκη αποχαιρετά απόψε το Survivor; Εμείς ξέρουμε: Δείτε εδώ!

Μια γεύση από το αποψινό επεισόδιο του Survivor

"Έχω ειδοποιηθεί από χθες από την παραγωγή ότι ο Άρης έχει τραυματιστεί σοβαρά"

Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, Μαρία Αντωνά, αποκάλυψε τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Έχω ειδοποιηθεί από χθες από την παραγωγή ότι ο Άρης έχει τραυματιστεί σοβαρά σε ένα αγώνισμα που έγινε πριν από λίγε ημέρες. Από ότι ξέρω, έχει χτυπήσει στο αριστερό χέρι. Του έχει βγει ο ώμος ουσιαστικά. Βέβαια μεταφέρθηκε κατευθείαν στους γιατρούς, στο νοσοκομείο, που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Ξέρω πως δεν είναι κάτι αρκετά σοβαρό για να αποχωρήσει.

Σίγουρα όμως θα χρειαστούν 10 μέρες να μείνει εκτός, γιατί πονάει φρικτά. Και με πήραν για να με ειδοποιήσουν μην ταραχτώ από αυτό που θα δω. Ελπίζω αυτό ψυχολογικά να μην τον ρίξει. Βλέποντας και το τρέιλερ, καταλαβαίνω ότι υπερεκτίμησε λίγο τις δυνάμεις του και πήγε να κάνει κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό και από ότι είδαμε, τελικά τραυματίστηκε» εξήγησε η Μαρία Αντωνά.