Δεν βρέθηκαν τυχαία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού! Ο Αρης Σοϊλέδης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Απόστολος Ρουβάς έχουν καταλάβει από καιρό πως τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή, άρα πρέπει να τολμάς αλλά και να αναμετριέσαι με τους μεγαλύτερους φόβους σου.

Οι τρεις παίκτες έχουν ζήσει την άσχημη πλευρά της ζωής και έχουν κάθε λόγο να δηλώνουν Survivors!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικό Tv24

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ο καρκίνος δεν μένει πλέον εδώ

Η Ευρυδίκη είχε από μικρή ό,τι ονειρεύεται ένα κορίτσι. Καλλίγραμμο σώμα, όμορφο πρόσωπο και τύχη. Μεγάλωσε στο Χαϊδάρι, πήγε σε τεχνικό λύκειο και σπούδασε την τέχνη του μακιγιάζ και της κομμωτικής. Ομως η εξωτερική της εμφάνιση της έδωσε το εισιτήριο να αναζητήσει την τύχη της στον χώρο του μόντελινγκ. Στα 18 της λοιπόν πήρε μέρος στα «Playmate» (δείτε εδώ πως ήταν πριν τις πλαστικές). Μπαίνοντας όμως σε αυτόν τον χώρο κατάλαβε πως τελικά δεν της ταίριαζε καθόλου και αποφάσισε να μη συνεχίσει. Μια δεκαετία αργότερα, στα 28 της, κάνει εξετάσεις και μαθαίνει κάτι που της αλλάζει τη ζωή.

Διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο και παραλίγο να χάσει τη ζωή της. Ποτέ δεν σταμάτησε να πολεμάει και ποτέ δεν σκέφτηκε πως μπορεί να μην τα καταφέρει. Αντίθετα, το γεγονός αυτό της έδωσε δύναμη να κατακτά ό,τι ονειρεύεται και τεράστια αυτοπεποίθηση. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η Ευρυδίκη παραμένει ακόμα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Απόστολος Ρουβάς: Ο χωρισμός των γονιών του που δεν ξεπέρασε ποτέ

Ο αδελφός του Σάκη έπρεπε να βρεθεί χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα για να καταλάβει πόσο πολύ έχει αδικήσει τον πατέρα του, μετά το διαζύγιο των γονιών του. Ο Απόστολος, από τη στιγμή που οι γονείς του χώρισαν, αποφάσισε να «τιμωρήσει» τον πατέρα του, θεωρώντας πως εκείνος προκάλεσε τον χωρισμό, κρατώντας απόσταση από εκείνον. Συχνά ο πατέρας του επεδίωκε συναντήσεις αλλά ο σεφ ήταν κατηγορηματικά αρνητικός. Πριν λίγο καιρό όμως και με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας που αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός ότι θα έχει η νικήτρια ομάδα, ξέσπασε σε κλάματα και εξομολογήθηκε... «Είναι κάτι που με έχει καταρρακώσει αυτή τη στιγμή. Θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου γιατί οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός. Τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα και θεωρούσα ότι τον τιμωρούσα τόσα χρόνια. Θέλω πάρα πολύ να ακούσω τη φωνή του και να του ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη κι ότι θέλω οι σχέσεις μας να βελτιωθούν. Να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει από παιδί. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ευχαριστώ».

Aρης Σοϊλέδης: Έχασε τον αδελφό του από ανακοπή καρδιάς

Τον Ιούλιο του 2018 κανείς και τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή. Ζει εκτός Ελλάδος για τις ανάγκες της Στεάουα Βουκουρεστίου και βλέπει το όνομά του σε κάθε αγώνα να γράφεται με ακόμα πιο φωτεινά γράμματα. Ομως όλα αυτά, ύστερα από ένα τηλεφώνημα, παύουν να έχουν αξία. Ο Αρης Σοϊλέδης μαθαίνει πως ο 38χρονος αδελφός του πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Το τηλέφωνο του φεύγει από το χέρι και χωρίς περαιτέρω σκέψεις, πηγαίνει στο αεροδρόμιο για να βρεθεί με την οικογένειά του. «Δεν το πιστεύω πως ήρθε η ώρα να σε αποχαιρετήσω τόσο νωρίς ΣΑΦΑΚΑ ΜΟΥ. Πάντα θα θυμάμαι τις τρέλες σου και το πόσο διψούσες για περιπέτειες. Ξεπέρασες όμως τα όρια ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ Μ. Να ξεκουράσεις την ψυχούλα σου γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ κι εμείς θα σε θυμόμαστε για πάντα R.I.P», έγραψε ο ποδοσφαιριστής για τον αγαπημένο του αδελφό στο προφίλ του στο ίνσταγκραμ και πλήθος κόσμου του ευχήθηκε να τον θυμάται για πάντα. Ο παίκτης του «Survivor» δεν θα τον ξεχάσει ποτέ, αντίθετα η σκέψη του τού δίνει τη δύναμη να συνεχίζει στη ζωή του, όποια αντιξοότητα και αν βρεθεί στον δρόμο του. Εννοείται πως το γεγονός αυτό τον έδεσε στο μέγιστο βαθμό με τη μητέρα του.