Μοιρασμένες αναμένεται να είναι αυτή την εβδομάδα οι ασυλίες στο Survivor 5 καθώς όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και λίγη ώρα, τη δεύτερη ασυλία (21/3) θα την κερδίσουν οι Κόκκινοι, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στους Μπλε.

Η ήττα τους στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας τους οδήγησε στο συμβούλιο του νησιού με αναμμένες δάδες και τους ανάγκασε να δώσουν έναν από τους συμπαίκτες τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο συμπαίκτης αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, ο οποίος όπως αποκάλυψε περίμενε πως θα βγει υποψήφιος μετά την αλλαγή των ομάδων.

Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5 (21/3)

Αφού λοιπόν μας έδωσε την πληροφορία η πηγή μας για την ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία, επικοινωνήσαμε ξανά και προσπαθήσαμε να μάθουμε και τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση. Μας ζόρισε πολύ και προς το παρόν μας έδωσε μόνο το όνομα του υποψηφίου που βγαίνει από την κάλπη.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είναι και ο πιο αδύναμος αγωνιστικά. Επειδή όμως θα ενοχλήσουμε ξανά την πηγή μας, μείνετε συντονισμένοι για τους υπόλοιπους υποψηφίους προς αποχώρηση.