To Survivor 5 επιστρέφει απόψε (21/3) με ένα νέο επεισόδιο το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο συγκινήσεις και μεγάλες εντάσεις. Πρωταγωνιστής για ακόμα μία φορά ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος μετά τον καυγά με τον Στάθη Σχίζα (δείτε εδώ τι συνέβη), έρχεται σε αντιπαράθεση και με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η Ναυσικά δείχνει να είναι πραγματικά πολύ ενοχλημένη από τη συμπεριφορά του Τάκη. Συγκεκριμένα, κατακρίνει τη συμπεριφορά του, ωστόσο και ο Τάκης στη συνέχεια της απαντάει αναλόγως, κάνοντας δηλώσεις μπροστά στην κάμερα:

«Αγαπητή μου Ναυσικά που βρίζεις τι θέλεις να σου πω συγχαρητήρια; Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου δεν μετανιώνω, δεν με νοιάζει», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο εκρηκτικός παίκτης των Μπλε.

Στη συνέχεια οι δύο ανανεωμένες ομάδες περνάνε στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιος την κερδίζει). Τόσο οι Κόκκινοι όσο και οι Μπλε, θα βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν καθώς αυτή τη στιγμή η κατάσταση στις δύο παραλίες είναι κάτι παραπάνω από έκρυθμη.

Μετά και από το τέλος του αγωνίσματος, οι δύο ομάδες περνάνε στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να αναδειχθούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιοι θα είναι).

Το trailer του αποψινού (21/3) Survivor 5