Η ανακοίνωση για την αλλαγή των ομάδων στο Survivor 5 έφερε τα πάνω κάτω στις ισορροπίες των παικτών. Μπορεί την πρώτη μέρα, τα πνεύματα να ήταν ακόμα ήρεμα, ωστόσο όλα αλλάζουν απόψε (20/3) στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας (δείτε εδώ ποιος το κερδίζει).

Στο trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες, βλέπουμε τους Κόκκινους να αντιμετωπίζουν μερικά προβλήματα στην προσαρμογή τους. Από τη μία η Ναυσικά, ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί να εμπιστευτεί τον Γιώργο Κατσαούνη, ενώ από τη μεριά του εκείνος, δεν θέλει να βρίσκεται στην κόκκινη ομάδα.

Οι Μπλε βέβαια αρχίζουν να συνηθίζουν τα νέα δεδομένα και ακόμα και μερικές παλιές κόντρες που υπήρχαν μένουν πίσω για το καλό της νεοσύστατης ομάδας.

Όλα αλλάζουν στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία. Και οι δύο ομάδες θέλουν να παραμείνουν ακέραιες ειδικά μετά τις αλλαγές. Κάποια στιγμή βέβαια, το παιχνίδι ξεφεύγει μιας και ο Στάθης Σχίζας πάνω στην ένταση, χτυπάει πολύ δυνατά τον Τάκη Καραγκούνια και οι δυο τους πάνε να πιαστούν στα χέρια με τους συμπαίκτες τους να τους χωρίζουν.

Το trailer για το σημερινό (20/3) επεισόδιο του Survivor 5