Λίγο καιρό μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Survivor 5, ο Σάββας Κάλφας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it, της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης (17/3) στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο ίδιος εξήγησε μεταξύ άλλων πως με τον καιρό άρχισε να συνειδητοποιεί ότι το κομμάτι του ριάλιτι δεν του ταίριαζε και τόσο πολύ, ενώ τόνισε πως αν θες πραγματικά να προχωρήσεις σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να είσαι αποστασιοποιημένος.

Οι δηλώσεις του Σάββα Κάλφα για το Survivor 5

«Αν θες να προχωρήσεις στο Survivor πρέπει να είσαι αναίσθητος. Αυτό. Αν δεν είσαι αναίσθητος και τα παίρνεις τα πράγματα το βράδυ στην καλύβα, τα σκέφτεσαι, τα ανακυκλώνεις στο κεφάλι σου και κάνεις αυτοκριτική, αρχίζει και πέφτει το δυναμικό σου.

Το έχω βιώσει πάρα πολύ και για αυτό κατέληξα στο ότι δεν είναι για μένα το ριάλιτι. Μου στοίχισε πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν έβλεπα Survivor ποτέ στη ζωή μου και τα μάθαινα όλα εκεί πέρα. Νόμιζα ότι θα είναι πιο απλά τα πράγματα.

Μόλις κατάλαβα ότι πρέπει να κρίνεις τη συμπεριφορά του άλλου, να βάζεις πέντε και δέκα λέξεις στη σειρά για να τον στοχοποιήσεις για να τον βγάλεις λάθος, το έκανα μία, δύο, τρεις φορές αλλά με δυσκόλεψε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

«Η αποχώρηση του Σάββα μου θύμισε την δική μου»

Στην αποχώρηση του Σάββα Κάλφα από το Survivor 5 αναφέρθηκε η περσινή παίκτρια, Μαριάνθη Κάσδαγλη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια λοιπόν το απόγευμα της Πέμπτης 10/3 θέλησε να μοιραστεί τις δικές της σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε.

«Η χθεσινή αποχώρηση του Σαββα στο Survivor μού θύμισε την δικη μου και επιβεβαιώθηκα ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν μετραει η δύναμη που έχεις, οι αντοχές σου και οι νίκες σου αλλά το ποσο οι υποομάδες επηρεάζουν την απόφαση του κοινού. Ο λόγος που βγηκα εκτός ήταν γιατί ήμουν αληθινή και χωρίς στρατηγική, αλλά πάντα μαχήτρια» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριάνθη Κάσδαγλη.