Μπορεί να γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για τον αδερφό του, Σάκη, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η ζωή του Απόστολου Ρουβά, αποτελεί ένα μυστήριο. Κάπως έτσι, η συμμετοχή του στο Survivor 5 έφερε στην επιφάνεια μερικές παραπάνω πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, μετά το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας στο ριάλιτι επιβίωσης, ακούσαμε τον σεφ να μιλάει για την αγαπημένη του.

Θυμίζουμε πως πέρυσι κυκλοφορούσε έντονα η φήμη πως ο Απόστολος Ρουβάς βρισκόταν σε σχέση με τη Δανάη Μπάρκα, με την οποία και συνεργαζόταν στην εκπομπή Πάμε Δανάη, κάτι που βέβαια δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Η σύντροφος του Απόστολου Ρουβά

Σήμερα λοιπόν, η εφημερίδα On Time αποκαλύπτει τα στοιχεία της γυναίκας που κέρδισε τον Απόστολο Ρουβά.

Πρόκειται για τη Φανή Γιαβρίδου, μία εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα, η οποία σε παλαιότερες φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει εμφανιστεί και με στολή αεροσυνοδού.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού όταν πλέον είχε τελειώσει ο φημολογούμενος δεσμός του Απόστολου Ρουβά με τη Δανάη Μπάρκα.

Απόστολος Ρουβάς σύντροφος

Πληροφορίες της εφημερίδας κάνουν λόγο ότι ο Απόστολος Ρουβάς γνωρίστηκε με την Φανή Γιαβρίδου κατά της διάρκεια μίας ταξιδιωτικής εξόρμησης που συμπεριελάμβανε πεζοπορία και ορειβασία καθώς αυτό είναι τους τελευταίους μήνες το αγαπημένο του χόμπι. Άλλωστε, πριν μπει στο Survivor, ο μάγειρας έστελνε μαγνητοσκοπημένα τα βίντεό του από τη Θεσσαλονίκη στην εκπομπή DOT, όπου συμμετείχε.

Απόστολος Ρουβάς Survivor 5

H εξομολόγηση για τα κιλά του

Στο παρελθόν, ο γνωστός πλέον σεφ ζύγιζε αρκετά κιλά και αναφέρει: «Μου συνέβη ένα πολύ συνταρακτικό γεγονός στο νησί, που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο πως άλλαξα στάση ζωής. Ήταν η μεγάλη αλλαγή που έκανα τότε να αθλούμαι, να φροντίζω τον εαυτό μου και να τα βλέπω διαφορετικά. Είχα πολλά κιλά παραπάνω. Είμαι 85 τώρα κι ήμουν περίπου 100. Την πρώτη φορά που πήγα να τρέξω με έναν φίλο, κατάφερα κι έτρεξα πέντε λεπτά και κόντεψα να λιποθυμήσω. Δεν είχα κάνει ποτέ ξανά αθλητισμό συστηματικά κι αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Έκοψα το τσιγάρο κι έχασα 15 κιλά», έχει εξομολογηθεί.

Όσο για το πως διαχειρίζεται ο Απόστολος το ότι ο αδελφός του είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Εύκολο ή δύσκολο, ήταν κάτι στο οποίο έπρεπε να προσαρμοστώ. Και προσαρμόστηκα. Έμαθα να ζω με αυτό. Με τον καιρό και την πείρα -μια και ορισμένα πράματα τα βίωνα ξανά και ξανά - έμαθα να ξεχωρίζω και τις προθέσεις των ανθρώπων που με πλησίαζαν. Όσο καλή μπορεί να είναι η ετικέτα «αδερφός του Ρουβά», άλλο τόσο κακή μπορεί να γίνει. Διότι συνήθως ο κόσμος σε κρίνει πριν σε γνωρίσει», αποκάλυψε. Και μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη και πολυμελή οικογένεια, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον Απόστολο: «Το κομμάτι της οικογένειας με ενδιαφέρει, αλλά δεν θα ήθελα να κάνω κάτι βεβιασμένο. Νομίζω ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται τελείως μόνα τους».