Το Σάββατο οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο του Survivor και να φάνε, αλλά την Κυριακή έχασαν έναν πολύτιμο αγώνα, αυτό της πρώτης ασυλίας, με αποτέλεσμα να πρέπει να ρίξουν στον τάκο έναν τους συμπαίκτη. Η επιλογή όπως φάνηκε - για όλους - ήταν πολύ εύκολη αφού ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση κατά ψηφίστηκε από την ομάδα: Ο Σπύρος Μαρτίκας.

Απόψε 14/3 θα υπάρξουν εκπλήξεις στο συμβούλιο του νησιού. Ο Τάκης από την ομάδα των Διάσημων θα βρεθεί πάλι στο επίκεντρο, θα κατηγορηθεί για πολύ άσχημα πράγματα από την ομάδα του και θα χάσει τον έλεγχο.

Υπενθυμίζουμε πως από τότε που μπήκε ο Τάκης στους Κόκκινους έχει γίνει Βαλάντης νούμερο 2. Όλοι του επιτίθενται, με όλους μαλώνει... Ποιος φταίει κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει 100%. Μην ξεχνάμε πως οι παίκτες εκεί περνούν 24ωρες το 24ωρο κι εμείς βλέπουμε στους δέκτες ούτε τα μισά! Τέλος πάντων... αυτή είναι άλλη κουβέντα αλλά εμείς έχουμε να πούμε... όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά σίγουρα...

Survivor 5 spoiler 14/3 - Η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Απόψε, λοιπόν, έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr τη νίκη θα πάρουν οι Μπλε, οπότε θα έχουμε έναν ακόμα υποψήφιο από τους Μαχητές (λόγω ατομικής ασυλίας) και τουλάχιστον δυο από τους Κόκκινους...

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Μαρτίκα

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Μαρτίκας, όπως είπαμε και παραπάνω και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της πηγής μας από τον Άγιο Δομίνικο, η Κάτια Ταραμπάνκο, η Βρισηίδα και η Τζο θα καθίσουν δίπλα του στον τάκο!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils