Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Διάσημοι και Μαχητές καλούνται απόψε να μονομαχήσουν με έπαθλο την ασυλία, ώστε να μην αναγκαστούν να αποχωριστούν για ακόμα μια βδομάδα έναν συπαίκτη τους!

Σε πιο δύσκολη θέση φαίνεται να είναι οι Διάσημοι, οι οποίοι έχουν μείνει τρεις και ο κούκος, ενώ και η ψυχολογία τους είναι τραγική μετά τον τσακωμό της Εύης με τον Σώζοντα αλλά και τις συνεχόμενες ήττες! Από την άλλη οι Μαχητές είναι στην καλύτερή τους φάση και καλούνται να το δείξουν και στον αγωνιστικό χώρο!

Ποιος κερδίζει την ασυλία σήμερα;

Πάμε τώρα στα της διαρροής! Ακόμα δεν έχουμε κάτι στα χέρια όμως υπάρχει ένα τεράστιο... ΑΛΛΑ! Πληροφορία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγα λεπτά μιλάει με βεβαιότητα ότι απόψε την ασυλία κερδίζουν οι Διάσημοι κάνοντας την μεγάλη ανατροπή και αναγκάζοντας τους Μαχητές να δώσουν 3 υποψήφιους προς αποχώρηση!

Διαβάστε ακόμα: Τα δάκρυα της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό! Γιατί συγκινήθηκε η παρουσιάστρια; (Βίντεο)

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Ας πάρουμε λοιπόν ως δεδομένη την διαρροή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγα λεπτά που θέλει τους Μαχητές να χάνουν! Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Δεδομένη θέση στην... ψηφοφορία, εφόσον δεν εξασφαλίσουν την ατομική ασυλία θα έχουν η Ροδάνθη, ο Κωστάρας ενώ η τρίτη θέση θα παιχτεί στο νήμα με τις Βιργινία και Ντάρια να είναι δύο πιθανές υποψήφιες!

Σε περίπτωση που τα spoiler πέσουν έξω και την ασυλία εξασφαλίσουν οι Μαχητές, τότε από τους Διάσημους σίγουρα θα είναι υποψήφιος ο Χάρος, με τους Νάσο και Μιχάλη να είναι οι πιο πιθανοί να τον... ακολουθήσουν!

Πηγή: athensmagazine.gr

TAGS