Μπάχαλο έγινε για ακόμα μια φορά η καλύβα των Διασήμων!

Το.. σήριαλ ανάμεσα στην Εύη Σαλταφερίδου και Σώζων Παλαίστρο Χάρο συνεχίζεται!

Στο χθεσινό επεισόδιο λοιπόν του έργου τους, οι δυο παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με όλη την ομάδα αφού πλέον η μεταξύ τους ένταση επηρεάζει και τους υπόλοιπους!

Ο Γιάννης Τσίλης προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με τους δυο "εχθρούς"! Καθώς όλοι μαζί είχαν μπει στη βάρκα για να πάνε να αγωνιστούν, με μια άγαρμπη κίνηση ο Χάρος χτύπησε κατά λάθος την Εύη και δεν θέλησε να της ζητήσει συγγνώμη. Ο Σώζων υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας πως κατάλαβε ότι την χτύπησε ενώ μόλις το αντιλήφθηκε ζήτησε αμέσως συγγνώμη!

Η φωτιά μόλις είχε ξεκινήσει να ανάβει στην συζήτηση...

Ο Γιάννης Τσίλης πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ της Εύης αφού δήλωσε ότι εκείνη δεν έφταιγε καθόλου για το όλο συμβάν και τους πρότεινε να μην μιλάνε καθόλου για το καλό της ομάδας!

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Την... ξεφτίλησε! Έκανε την ανατροπή η Ροδάνθη! Έξαλλη η Εύη! (video)

Ο Σώζων φυσικά δεν το δέχτηκε αυτό, αφού θεωρεί αδιανόητο να μην μιλάνε δυο μέλη της ίδιας ομάδας και προχώρησε στην αποκάλυψη ότι η Εύη τον έχει βρίσει!

Οι παίκτες ζήτησαν να μάθουν τι έχει πει η Εύη αλλά ο Χάρος προτίμησε να μην μπει σε λεπτομέρειες και είπε απλά πως τον έχει "χαρακτηρίσει"!

Η Κατερίνα Δαλάκα τόνισε το γεγονός ότι πριν μπουν οι δυο αυτοί παίκτες στην ομάδα δεν είχαν εντάσεις και κόντρες και όλα ξεκίνησαν με την είσοδο τους.

Η συζήτηση στην καλύβα έγινε έντονη και η Κατερίνα πρότεινε να μην μιλάνε καθόλου μεταξύ τους γιατί όλο αυτό το κλίμα επηρεάζει τις επιδόσεις όλης της ομάδας στον στίβο μάχης ενώ είπε ξεκάθαρα πως φταίνε και οι δυο για την όλη κατάσταση!

Η Εύη ξεκαθάρισε πως είναι "στραβωμένη" μαζί του και δεν πρόκειται να ισιώσει ποτέ!

Ο Χάρος on camera χαρακτήρισε την Εύη ως κακομαθημένη και εγωίστρια όμως άφησε ένα.. παράθυρο ανοιχτό αφού με μια κίνηση της συμπαίκτριας του θα είναι όλα μέλι γάλα!

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Η διαφορά ηλικίας, το bottox, η... "ξινίλα" του μπαμπά και η πρόταση γάμου! Τα είδαμε όλα με την Ντάρια! (βίντεο)

Τι θα έχει άραγε το αυριανό επεισόδιο του σήριαλ των... "Χαροσαλταφεριδαίων" άραγε;;;;

Δείτε το απόσπασμα: