Λίγο πριν το αγώνισμα ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να ρίξει λίγο... λάδι στη φωτιά που καίει ανάμεσα στον Χάρο και την Εύη Σαλταφερίδου!

Θέλησε αρχικά να μάθει πως νιώθει η Εύη για την αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού και η παίκτρια εξέφρασε την στεναχώρια της.

Κάπου εκεί άρχισε το γλέντι... "Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου! Περίμενα να μου πεις ότι στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Στέλιος και στεναχωρήθηκα που έμεινε ο Σώζων!" της είπε ο Σάκης!

Αρχικά κόλλησε η παίκτρια και προσπάθησε να απαντήσει κάπως διπλωματικά... "Η σχέση μου με τον Σώζων είναι συγκεκριμένη και δεν πρόκειται να αλλάξει. τώρα που είμαστε περισσότερα άτομα στην παραλία δεν έχουμε επαφές, δεν τον ενοχλώ δεν με ενοχλεί!" είπε.

Το λόγο πήρε μετά ο Σώζων που ρωτήθηκε για τα όσα άκουσε: "Το κοινό μας μέλλον, όσο αγωνιζόμαστε για την ίδια ομάδα και τα ίδια έπαθλα θα την αντιμετωπίζω σαν ισάξιο μέλος, όσο δεν έρχεται σε κόντρα μαζί μου." απάντησε ο.. πονηρούλης Σώζων.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Μαχαιριά! “Καρφώνει” η Δαλάκα τους αντίπαλους! - “Μας εκμεταλλεύονται!” (βίντεο)

Ο Σάκης βέβαια ήθελε να τους.. γλεντήσει λίγο ακόμα και ρώτησε: "Κάποια στιγμή υπήρξε μια εκδήλωση αγάπης! Υπάρχει περίπτωση να ξανα αγαπηθείτε;"

"Θα δείξει ο χρόνος... " είπε ο Χάρος!

Σωστός ο Σώζων!

Δείτε το απόσπασμα: