Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 2: Ζεν! Ο ήρεμος μέχρι... αηδία Χάρος, ο χαμογελαστός Κρητικός και η παλιά καραβάνα! - Τι έκαναν οι υποψήφιοι λίγο πριν το αγώνισμα! (βίντεο)

Survivor 2: Ζεν! Ο ήρεμος μέχρι... αηδία Χάρος, ο χαμογελαστός Κρητικός και η παλιά καραβάνα! - Τι έκαναν οι υποψήφιοι λίγο πριν το αγώνισμα! (βίντεο)
Survivor 04.05.2018 09:31

Διαφορετικές οι αντιδράσεις!

Οι τρεις υποψήφιοι είχαν εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις για την ενδεχόμενη αποχώρηση τους.

Τι εννοούμε;

Ψύχραιμος και ήρεμος μέχρι... αηδίας φάνηκε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος σε σχέση με την υποψηφιότητα του! "Είμαι υποψήφιος και αναζητώ τη μητέρα φύση! Ψάχνω να βρω πως νιώθω σε αυτό το υπέροχο τοπίο! Νιώθω ότι έχω να προσφέρω πολλά! Ότι έχω να δείξω στο κοινό για να ζητήσω την ψήφο του, το έχω κάνει και έχω ήσυχη τη συνείδηση μου!"

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2 - μυστήριο: Το χαμένο φαγητό, το... φακόδεντρο και οι παίκτες – ποντικοί που τρώνε κρυφά! (βίντεο)

Ο δεύτερη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση Στέλιος Κρητικός φάνηκε πως προσπαθεί να το... χωνέψει όμως χωρίς να χάσει το χαμόγελο του! Εκανε τη βουτιά του στη θάλασσα για να χαλαρώσει και ακολούθησε το καθημερινό του πρόγραμμα που περιλαμβάνει -τι άλλο;- αναζήτηση τροφής!

Η... παλιά καραβάνα των υποψηφιοτήτων -αυτή είναι η τρίτη του φορά- ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: "Είχα την τύχη να με στηρίξει δυο φορές το κοινό, είμαι ευγνώμων γι'αυτό. Ήρθα εδώ για να δείξω αυτό που είμαι και το κοινό το εκτίμησε αυτό"!

Δείτε το απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top