Το φαγητό είναι ένα από τα ζητήματα που “καίνε” τους παίκτες του Survivor! Οι παίκτες κοιτάνε τους συμπαίκτες τους με μισό μάτι αφού υπάρχουν υπόνοιες ότι κάποιοι ως άλλοι ποντικοί βρίσκουν φαγητό και τρώνε κρυφά!

Από την αρχή του φετινού παιχνιδιού είχαμε καβγάδες για τις καρύδες. Τώρα στην “μάχη” του φαγητού μπήκαν και οι φακές!

Ο Ηλίας Γκότσης βρήκε το απίστευτο το πρωί που πήγαινε στην τουαλέτα! Βρήκε ένα ολόκληρο σακούλι φακές!

Ή ήταν φακόδεντρο ή κάποιος άφησε τις προμήθειες... " είπε στην Μελίνα Μεταξά και στη Εύη Σαλταφερίδου που είχαν πιάσει ψιλή κουβέντα κάτω από ένα δέντρο! Η Μελίνα Μεταξά, όπως δήλωσε ο Ηλίας, είναι υπεύθυνη για τις προμήθειες του φαγητού της ομάδας αλλά δεν ξέρει πως βρέθηκαν εκεί οι φακές.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Ψάχνει συμμάχους ο Σώζων (;) - Ποιους αντιπάλους "πλησίασε"; Οι αντιδράσεις τους ήταν όλα τα "λεφτά"! (βίντεο)

Λίγο αργότερα όλοι μαζί οι Μαχητές στην καλύβα τους και ενώ μοιράζουν το φαγητό για να γεμίσουν τα στομάχια τους ο Χάρης Γιακουμάτος ρωτάει την Βιργινία με "κάπως" επιθετικό ύφος από που τις πήρε. Εκείνη τον ενημέρωσε ότι τις πήρε από το σακουλάκι που ήταν στο μπαούλο για να πάρει την απάντηση του "Οκ, αυτό ήθελα να μάθω!"

Ηλίας, Χάρης και Βιργινία βρέθηκαν πάνω από το μπαούλο με τα τρόφιμα και προσπαθούσαν να λύσουν το μυστήριο του "φακόδεντρου"!

Η Μελινα είπε πως πρέπει όλοι οι παίκτες της ομάδας της πρέπει να κάνουν μια συζήτηση γι'αυτό το θέμα γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως οι φακές δεν έβγαλαν πόδια!

Εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της... Φακές με πόδια δεν έχουμε δει!

Δείτε το απόσπασμα: