Δεν κρατιέται πάλι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος!

Οι Διάσημοι βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού αφού είναι αυτοί που έχασαν και καλούνται να ψηφίσουν υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τον λόγο στον Χάρο και τον ρώτησε με ποιο σκεπτικό θα ψηφίσει κάποιον συμπαίκτη του και εκείνος είπε πως: "αν κάποιος παίκτης προσπαθεί να με διαβάλει τότε ναι θα τον ψηφίσω για να προστατευτώ".

Ο παρουσιαστής ζήτησε διευκρινήσεις και ο Χάρος πέταξε τα βέλη του κατά της Εύης Σαλταφερίδου (τι έκπληξη!!!) και του Στέλιου Κρητικού!

Ο Στέλιος σοκαρισμένος ζήτησε να μάθει πότε προσπάθησε να τον διαβάλει και ξεκίνησε ένα πινγκ πονγκ κατηγοριών!

Χαμός λοιπόν στο συμβούλιο!

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Το φυσάνε και δεν κρυώνει... Πως αντέδρασαν οι παίκτες μετά την ήττα τους; - "Τώρα καταλαβαίνω τους Μαχητές κάθε φορά που χάνουν..." (βίντεο)

Ο Σάκης Τανιμανίδης προσπάθησε να μάθει λίγα περισσότερα πράγματα από τον Χάρο και εκείνος απάντησε αινιγματικά: "Επειδή θέλω να έχω τα στοιχεία στα χέρια μου να το αφήσουμε αυτό το κομμάτι τώρα;".

Ποια στοιχεία; Τι θέλει να πει ο Χάρος; Τι συμβαίνει στην παραλία και εμείς δεν το έχουμε δει;

Ενώ λίγο μετά ο Σάκης προσπάθησε να κάνει τον... πυροσβεστήρα και να κόψει τη συζήτηση αλλά ο Στέλιος ήθελε να λύσει το θέμα και ξαναπήρε τον λόγο λέγοντας: "Εγώ θέλω να μάθω πότε τον διέβαλα!"

Η Εύη Σαλταφερίδου πήρε τον λόγο ένα από τα πράγματα που είπε είναι: "Ο Σώζων δεν ακούει ποτέ! Μιλάει άσχημα! Δεν μπορώ να δεχτώ τέτοιες συμπεριφορές γι'αυτό και θα ψηφίσω τον Σώζων!"
Αυτό έφερε την δεύτερη έκρηξη του Σώζων που σχολίασε: "Είναι η μοναδική παίκτρια που πριν ψήφίσει είπε ποιον θα ψηφίσει!

Πόσο εξώφθαλμο πια;"


Δείτε τα αποσπάσματα:

TAGS