Μια νέα κόντρα γεννιέται στις μαγευτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου!

Ο λόγος για τους Πάνο Θεοδώρου και τον... Σώζων Παλαίστρο Χάρο!

Ναι! Καλά, διαβάσατε! Άλλος ένας παίκτης που έβαλε στην black list του τον Χάρο!

Γιατί όμως; Διαβάστε και θα καταλάβετε...

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Απίθανο "καρφί" της Εύης Σαλταφερίδου για τον Χάρου! - "Αν κερδίσω την ασυλία θα τον βγάλω προτεινόμενο!" (βίντεο)

Ο Πάνος Θεοδώρου πήγε βόλτα στην παραλία των Διασήμων όπου συζητούσε ο Χάρος με την Κατερίνα Δαλάκα. Ο Χάρος είχε ένα ξύλο στο χέρι του και έτριβε το πόδι του. Ο δημιουργός αθλητικών προγραμμάτων τον ρώτησε: "Τι κάνεις; Ανοίγεις φύλλο;". Ο Σώζων του εξήγησε πως αυτό το έκανε στο πόδι του λόγω μιας φλεγμονής που τον ταλαιπωρεί. Ο Πάνος Θεοδώρου θέλησε να μοιραστεί μερικά μυστικά της δουλειάς του με τον Σώζων, πράγμα που δεν άρεσε στον Σώζων και αντέδρασε λέγοντας τα... δικά του!

Ο Πάνος τον χαρακτήρισε "μεγάλο παιδί"! Συγκεκριμένα είπε: "Ο Σώζων είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, είναι ένα παιδί που κάνει κάποια πράγματα χωρίς να τα σκεφτεί. Έχει ανάγκη τη παρέα αλλά δεν έχει τον τρόπο!"

Ενώ ο Σώζων από τη μεριά του δήλωσε: "Ο Πάνος είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να τον καταλάβω, δεν με ενδιαφέρει κιόλας από τη στιγμή που δεν έχει προσπαθήσει να έρθει κοντά μου. Εγώ έχω προσπαθήσει, του έχω δώσει φαγητό. "

Χαλαρώστε λίγο βρε παιδιά....

Δείτε το απόσπασμα: