Έξω φρενών ο Χάρος με τους συμπαίκτες του!

Μπορεί η ένωση των δυο ομάδων να έχει δημιουργήσει φιλικό κλίμα ανάμεσα στους αντίπαλους Μαχητές και Διάσημους, φαίνεται όμως πως ο Χάρος....

...συνεχίζει να μην είναι ο αγαπημένος της δικής του ομάδας!

Ο παίκτης, ο οποίος έχει δείξει ότι δεν "μασάει" τα λόγια του, τα "έχωσε" στον Γιάννη Τσίλη με αφορμή το γεγονός ότι ο δεύτερος μοίρασε ορισμένα από τα πιτσιλίθρια (σημ. η πίτα που φτιάχνουν) του στους αντίπαλους Μαχητές για να τα δοκιμάσουν όπως είπε.

Μάλιστα, όταν οι αντίπαλοι αρνήθηκαν να πάρουν για να μην του τα στερήσουν εκείνος επέμενε σε τέτοιο σημείο που τους έκανε να νιώσουν άβολα.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είπε: "Ενώ αποφασίζουμε να κάνουμε πράγματα σαν ομάδα, σήμερα αποφάσισε να κάνει κάτι ένας παίκτης μόνος του.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Εκτός παιχνιδιού ο Νάσος! Τι συμβαίνει με τον παίκτη; Η ανακοίνωση του Σάκη... (βίντεο)

Και ειδικά όταν εχθές ο Μιχάλης μου είχε πει να μην πω τίποτα συγκεκριμένα και να μην δώσω φακόρυζο στην Μελίνα που είχε έρθει στην φωτιά μας. Σήμερα είδα και κατάλαβα πως ο Γιάννης έχει μοιράσει από τα πιτάκια. Δικές του είναι οι πίτες, τις μοιράζει όπως θέλει.

Νηστικό δεν τον βλέπω πάντως. Οτι βρίσκει δεν το έχει μοιραστεί. Με τα άλλα παιδιά ναι το μοιράζεται με μένα ποτέ. Οτι τρόφιμα βρίσκεται ο Γιάννης τα μοιράζεται με τον Νάσο, τον Μιχάλη και τον Στέλιο. Αυτοί οι άνθρωποι ότι βρίσκουν τα μοιράζονται στο μεταξύ τους.

Νιώθω αδικημένος, παραγκωνισμένος όσον αφορά τη μοιρασιά του φαγητού γιατί όλοι έχουμε τρέξουμε το ίδιο. Ισως κάποιοι να έχουμε τρέξει περισσότερο. Περνάει από δίπλα μου το φαγητό, το βλέπω και είναι σαν να μην το βλέπω, σαν να μην υπάρχω! "

Στρατηγική ή απλά τον έχουν στην απ' έξω;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

TAGS