Το Survivor είναι στην τελική ευθεία και οι πολλαπλές αποχωρήσεις των παικτών με την θέληση τους έχουν φέρει αναταραχές στο ριάλιτι επιβίωσης.

Με αυτόν τον τρόπο η παραγωγή προσπαθεί να δώσει μία παράταση στο ριάλιτι ώστε να τελειώσει την προβλεπόμενη χρονική στιγμή και να μην φύγει από τον προγραμματισμό της.

Ο μεγάλος τελικός του Survivor θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 15 Ιουλίου!

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Έξαλλοι οι Διάσημοι μετά την ήττα τους! - Τα έβαλαν με την Ροδάνθη επειδή δήλωσε τραυματισμένη! - "Κάνει μπαμ ότι δεν ισχύει!" (βίντεο)

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, για να κερδίσουν χρόνο αποφάσισαν να μην έχουν αποχώρηση, ούτε αγώνισμα ασυλίας και απλώς να πραγματοποιηθεί το πάρτι της ένωσης την Τετάρτη 25/4 και αγώνισμα επάθλου την Πέμπτη 26/4 χωρίς αποχώρηση. Αυτό θα τους δώσει χρόνο στις αποφάσεις τους.

Η συγκεκριμένη είδηση έχει ήδη δυσαρεστήσει το κοινό καθώς δεν θα έχουν τις πολυπόθητες διαρροές για αγώνισμα, αφού δεν θα έχει την Τετάρτη, αλλά ούτε την αποχώρηση και τον σημαντικό αγώνα της ασυλίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μία από τις επόμενες εβδομάδες, πάλι θα "φάνε" την ασυλία για άλλο λόγο τον οποίο ακόμη δεν γνωρίζουμε!

Πηγή: youweekly.gr

TAGS