Τα νεύρα τους... κρόσσια μετά το χαοτικό 10-2!

Οι Διάσημοι ψάχνουν να βρουν τι τους φταίει και έχασαν με τόσο μεγάλη διαφορά!

Αφού έγινε λόγος για το πρωινό που δεν φάγανε, για τον στόχο που δεν "ξεκλείδωσαν", για τον... άνεμο που φυσούσε ανάποδα ήρθε η σειρά της Ροδάνθης!

Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Εύη Σαλταφερίδου τα "έβαλαν" μαζί της επειδή μετά την πρώτη φορά που μπήκε στον αγώνα η παίκτρια των Μαχητών δήλωσε πως δεν νιώθει καλά. Η νεαρή εξετάστηκε από γιατρό ο οποίος της συνέστησε να μείνει εκτός!

Αυτό δεν άρεσε στους Διάσημους αφού θεωρών τα ματσαρίσματα με την Ροδάνθη, ως σίγουρες νίκες!

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Αυτός είναι ο λόγος που έχασαν με τόσο μεγάλη διαφορά οι Διάσημοι! - Τι αποκάλυψε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος; (βίντεο)


"Η στρατηγική της αντίπαλης ομάδας, να βγάζει εκτός παιχνιδιού την Ροδάνθη, ώστε να μην την στοχοιοποιούμε. Είναι άδικο να μην βγαίνουν για ιατρικούς λόγους εκτός, οι παίκτες που το έχουν πραγματικά ανάγκη όπως πχ ο Μιχάλης με το ισχύο του. Αυτό είναι ένα στοιχείο που πάτησε ο αντίπαλος πάνω και μπορεί να πήρε τις δυο νίκες..." δήλωσε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος!

Ενώ η Εύη Σαλταφερίδου είπε πως:"Δεν ξέρω αν αυτό που γίνεται με τη Ροδάνθη ξεκινάει από την ομάδα ή ατομικά επειδή φοβάται έναν αγώνα. Οπως και έχει αυτό είναι άδικο. Θα ήταν πιο καλό να παίζαμε επί ίσοις όροις και να μην βγαίνουν πράγματα που κάνουν μπαμ ότι δεν ισχύουν..."

Δείτε το βίντεο: