Ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια των Διασήμων;

Ντινάρα, μαχητική, ακούραστη, χαμογελαστή. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έγινε τυχαία trending topic κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην καλύβα των Διασήμων, αφού όλοι παρακολουθούσαν με αγωνία να δουν πως μπορεί να είναι στην καθημερινή συμβίωση η χυμώδης ξανθιά που πρωτογνώρισαν ως παρουσιάστρια του πρωινού του Σαββατοκύριακου στον Alpha και γράφτηκαν τόσο πολλά για εκείνη.

Η ίδια επιστρέφοντας από το Survivor έχοντας κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού, κάνει την πρώτη της φωτογράφηση για το People 10 κιλά ελαφρύτερη και μιλά για όλα.

Διαβάστε ακόμα: Power Of Love: Αυτοί οι παίκτες αποχώρησαν από το σπίτι! Μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία! (Βίντεο)

Στο Survivor πήρες παραπάνω χρήματα, φαντάζομαι, γιατί είναι εντελώς διαφορετικό κόνσεπτ εκπομπής.

Δεν το πήγα συγκριτικά. Μου έγινε μία πρόταση, μου έγινε και μία άλλη. Τελικά, έδωσα τα χέρια για το Survivor, όχι όμως για τα χρήματα.

Ήσουν όντως από τους πιο καλοπληρωμένους παίχτες των Διασήμων;

Δεν ξέρω. Δεν μπήκα ποτέ σε τέτοια συνομιλία με τους υπόλοιπους παίχτες για να ξέρω τι έχει πάρει ο καθένας.

Ήταν το κίνητρο και οικονομικό;

Δεν μπορώ να το παραβλέψω, αλλά ήταν το τελευταίο πράγμα που με έκανε να κοιμάμαι κάθε βράδυ στην καλύβα και να θέλω να παραμείνω στο παιχνίδι. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.

Είχαμε μιλήσει για πολλά πράγματα και ομολογώ πως η ομάδα παραγωγής της Acun Medya με έχει εκπλήξει με το πόσο οργανωμένη είναι, πρόκειται για επαγγελματίες στους οποίους μπορείς να στηριχθείς. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να με εμπιστεύονται και να με πιστεύουν. Με έκαναν να νιώσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με εκθέσουν.

Διαβάστε ακόμα: Survivor Panorama: Η Όλγα Φαρμάκη αποκαλύπτει τι συνέβη και παρεξηγήθηκε με την Σπυροπούλου! «Έγινε ένα χαλασμένο τηλέφωνο και...» (Βίντεο)

Τους είπα «μπορώ να μην βάλω μπικίνι γιατί έχω παραπάνω κιλά;» μου απάντησαν «κανένα πρόβλημα». Κατά τα άλλα ποτέ δεν ρώτησα τι πλάνα θα μου κάνουν, τι θα φανεί από μένα και τι όχι. Δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία.

Από την Σόνια Καζόνι και το περιοδικό People...