Ο καιρός πέρασε και το Survivor έφτασε στο στάδιο της ένωσης των ομάδων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, μετά τις πολλές οικειοθελείς αποχωρήσεις που είχαν στο παιχνίδι, η παραγωγή είχε σκεφτεί αρχικά να μεταφέρει παίκτη των Μαχητών στους Διάσημους, ωστόσο αυτό θα καθυστερούσε πολύ την ένωση, κάτι που δεν θα εξηπηρετούσε χρονικά το ριάλιτι.

Η στιγμή της ένωσης έφτασε λοιπόν και σαν έκπληξη στο ριάλιτι, θα είναι ο Μάριος Πρίαμος και ο Γιώργος Χρανιώτης οι οποίοι θα εμφανιστούν στο πάρτι. Την είδηση την έκαναν γνωστοί οι παίκτες και μάλιστα ο Μάριος στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, μόλις χθες ανακοίνωσε ότι έφυγε για Άγιο Δομίνικο

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό: Έδωσαν στεγνά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! «Ξέρω ανθρώπους που έχουν απολυθεί εξαιτίας της...» (Βίντεο)

Πότε θα δούμε εμείς την ένωση:

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το γύρισμα της ένωσης και τα πρώτα πλάνα, επομένως με την καθυστέρηση που έχουμε από τα επεισόδια που γυρίζονται υπολογίζεται πως ή Τρίτη ή Τετάρτη θα δούμε το επεισόδιο. Στο επεισόδιο αυτό θα γίνει το πάρτυ και θα εμφανιστούν οι παίκτες από το Survivor 1. Το αν αγωνιστούν και αυτοί σε κάποιο παιχνίδι ή όχι, είναι κάτι που δεν έχει αποφασίσει ακόμη η παραγωγή.

Η "έκπληξη" που δεν ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης:

Διαβάστε ακόμα: Πάμε Πακέτο: Ο Δημήτρης Γιώτης στο πλατό της Βίκυς Χατζηβασιλείου! Η ιστορία από το παρελθόν που δεν γνώρισε κάνεις! (Βίντεο)

Άνθρωπος της παραγωγής αποκαλύπτει πως θα πραγματοποιηθεί μετά την ένωση, ένας αγώνας με την Ρουμανία. Όπως ήταν το Ελλάδα-Τουρκία. Επειδή η κατάσταση με την Τουρκία όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, είναι τεταμένη, κάτι που έκανε την παραγωγή και τον ΣΚΑΙ να καταργήσει για ένα διάστημα αυτές τις αναμετρήσεις, καθώς προκλήθηκε χαμός στην Τουρκία μετά τη νίκη των Ελλήνων στο τελευταίο αγώνισμα, έτσι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουμε αγώνα με την Ρουμανία.