Η Iron Barbie μπορεί να μην έμεινε πολύ στο Survivor αφού το τηλεοπτικό κοινό την έβγαλε εκτός, ωστόσο επιστρέφοντας Ελλάδα, οι αποκαλύψεις που έκανε ήταν πολλές.

Μεταξύ άλλων η Μαρία Πανταζή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο 7 μέρες TV, αποκάλυψε με ονόματα ποια είναι τα καλύτερα παιδιά των Μαχητών και ποιοι όχι....

Δηλώσατε ότι η Μελίνα και ο Ηλίας είχαν ένα διαφορετικό πρόσωπο μέσα στο παιχνίδι από αυτό που παρουσιάζεται προς τα έξω...

«Ναι, ακριβώς. Εγώ ως τηλεθεάτρια έβλεπα κάποια πράγματα, όταν όμως μπήκα μέσα μπορούσα γα παρατηρώ και άλλα, που δεν πιάνει η κάμερα. Ευτυχώς, αυτά που λέγονταν και για τα δύο παιδιά δεν ίσχυαν. Κάποια άτομα έκαναν πολύ περισσότερα πράγματα και για να καλυφθούν οι άλλοι, κατηγορούσαν τον Ηλία και τη Μελίνα για κακή συμπεριφορά»

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Οι twitterάδες "σκίζουν" τους Διάσημους που άφησαν τον Νάσο να παίξει τραυματισμένος! - "Μ@λ@κες! Τον φάγατε!"

Ποιοι δείχνουν προς τα έξω μια θετική συμπεριφορά ενώ ουσιαστικά στη συμβίωση δεν ισχύει αυτό;
«Μιλάμε για αυτούς που έκλεβαν η για αυτούς που δεν είχαν καλή συμπεριφορά; Γιατί πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις... Ας πούμε για το θέμα με τις καρύδες άνοιγε ο Νικόλας καρύδες και δεν έμενε ποτέ τίποτα για τους υπόλοιπους. Από κει και πέρα, σχετικά με τα παιδιά που δεν είναι αυτό που φαίνονταν, αυτό έχει κυρίως να κάνει με το ότι μπροστά στην κάμερα έδειχναν μια υπερβολική συμπεριφορά. Όλοι ήταν καλά παιδιά, αλλά έδειχναν υπερβολικό ζήλο μπροστά στις κάμερες. Εκείνη η παρέα ήταν όμως διαφορετική πίσω από αυτές...»

Ποια παρέα;
«Όλοι οι άλλοι, εκτός της Μελίνας, του Ηλία, του Θοδωρή και της Φελίτσια, όλοι οι υπόλοιποι είναι διαφορετικοί. Όχι ότι είναι κακά άτομα, αλλά τα τέσσερα παιδιά που αναφέρθηκα είναι πιο ειλικρινή άτομα όσον αφορά τη συμπεριφορά τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες»