Και όμως έγινε και αυτό! Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος κοιμήθηκαν δίπλα-δίπλα! Ούτε εμείς το πιστεύαμε και χρειάστηκε να δούμε αρκετές φορές το στιγμιότυπο για να μην κάνουμε λάθος!

Διαβάστε ακόμα: Survivor Panorama: H Eυρυδίκη Βαλαβάνη «καρφώνει» την Κατερίνα Δαλάκα! «Ο τρόπος της είναι...» (Βίντεο)

Το αποψινό επεισόδιο ήταν γεμάτο από καβγάδες, ειρωνίες και εντάσεις στην καλύβα των Διασήμων. Ο Χάρος δεν έχει γίνει ακόμα κομμάτι της ομάδας και σε αυτό ίσως να φταίει και το γεγονός ότι οι "παλιοί" είναι πιο δεμένοι μεταξύ τους αφού έχουν περάσει περισσότερο χρόνο στην παραλία.

Ο Σώζων δεν είναι, αυτό που θα λέγαμε, η αδυναμία της Κατερίνας αλλά ούτε και η Κατερίνα του Χάρου και δεν χάνουν ευκαιρία να το δείχνουν ο ένας στον άλλον!

Και ενώ ο ένας δεν αντέχει την παρουσία του άλλου, κοιμήθηκαν δίπλα -δίπλα... Ο λόγος ένα τόσο δα μικρούλι ποντικάκι! Τι ήταν να το δει η Κατερίνα πάνω από το κεφάλι της, δήλωσε ορθά κοφτά πως δεν πρόκειται να κοιμηθεί εκεί και δήλωσε ορθά κοφτά στον Χάρο πως θα κοιμηθεί δίπλα του.

Τι να κάνει ο Σώζων; Σηκώθηκε μέσα στο άγριο χάραμα και βοήθησε την συμπαίκτρια του να μεταφέρει το κρεβάτι της δίπλα στο δικό του.

Λέτε να είναι η αρχή μιας όμορφης φιλίας και όλα τα παλιά να είναι... περασμένα ξεχασμένα; Θα φανεί!

Δείτε το video: