Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν απόψε οι Μαχητές και πήραν θέσεις να διαβάσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τις οικογένειες τους. Η Ροδάνθη ήταν η πρώτη και διάβασε το μήνυμα από τους γονείς της και εμείς συγκινηθήκαμε όσο δεν πάει... Το μήνυμα ξεχείλιζε αγάπη, τρυφερότητα και έγνοια για τη νεαρή παίκτρια που προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της...

Διαβάστε ακόμα: Survivor Panorama: H Eυρυδίκη Βαλαβάνη «καρφώνει» την Κατερίνα Δαλάκα! «Ο τρόπος της είναι...» (Βίντεο)

Το απίστευτα συγκινητικό μήνυμα έγραφε:

"Ροδάνθη, άγγελε μας....
Από που ν' αρχίσουμε, είναι τόσα πολλά αυτά που θέλουμε να σου πούμε που χρειαζόμαστε πολύ χρόνο για να τα περιγράψουμε.
Βιάστηκες πολύ να μεγαλώσεις και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου, αυτό φάνηκε που με το που έκλεισες τα 18 ξεκίνησες να δουλεύεις για να μας επιβαρύνεις όπως έλεγες αλλά και για να είσαι ανεξάρτητη. Εμείς όμως είμαστε δίπλα σου με την αγάπη που σου αξίζει και την τρυφερότητα που χρειάζεσαι. Σε έχουμε διδάξει τόσα πολλά πράγματα! Ένα από αυτά είνα να αντιμετωπίζεις την ζωή σου με θάρρος! Δεν είμαστε σοφοί, ούτε ξέρουμε πολλά, ξέρουμε όμως να σε αγαπάμε και να το δείχνουμε με τρόπο αληθινό!
Εχε γεμάτη τη καρδιά σου με χαρά και αισιοδοξία και το χαμόγελο σου μην σβήνει ποτέ από τα χείλη σου. Να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ και όχι αυτό που θέλουν να δουν οι άλλοι για να τους αρέσεις. Αν έχουμε κάνει κάτι λάθος σαν γονείς, σου ζητάμε συγγνώμη. Είσαι ο άγγελος μας, η ψυχή μας, η ζωή μας!

Με αγάπη οι γονείς σου..."

Δείτε το video με το απόσπασμα: