Στο Survivor Panorama βρέθηκε η Μαρία Πανταζή και μίλησε για όλους και για όλα! Μεταξύ άλλων η Iron Barbie αναφέρθηκε στην κόντρα που είχαν στο Survivor 2, ο Ηλίας Γκότσης και ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος!

Η Μαρία Πανταζή, μπορεί να μην έμεινε αρκετό καιρό μέσα στο παιχνίδι αλλά κατάφερε να καταλάβει πως ξεκίνησε αλλά και να βγάλει τα δικά της συμπεράσματα σχετικά με το ποιανού το μέρος είναι!

Διαβάστε ακόμα: Power of Love: Η Άννα κλώτσησε την Αθηνά και έφαγε απερίγραπτη τούμπα! Η επική στιγμή στο πιο ξεκαρδιστικό βίντεο!

Η πρώην παίκτρια των Μαχητών, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τους ξέφυγε γιατί είχαν προηγούμενα που απλά εμείς δεν ξέραμε! Είχαν μαζεμένα πολλά και απλά ο τσακωμός που είδατε ήταν μια οργή που ήταν συσσωρευμένη! Ήταν η κόντρα τους καθαρά σε προσωπικό επίπεδο, δεν ταιριάζουν ο ένας με τον άλλο! Ο Ηλίας το χειρίστηκε καλύτερα γιατί είπε πολλές φορές στον Θοδωρή να σταματήσει κάποια συμπεριφορά του που τον ενοχλούσε αλλά δεν το έκανε! Ο Ηλίας είχε δίκιο για εμένα γιατί του είχε πει πολλές φορές τι τον ενοχλεί και απλά ξέσπασε!»

Δείτε το σχετικό βίντεο: