Χτες μετά από μια βδομάδα απουσίας το Survivor επέστρεψε στους δέκτες σας και μαζί οι Διάσημοι στις επιτυχίες απολαμβάνοντας το τρομερό έπαθλο του πασχαλινού τραπεζιού!

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Διάσημους να γεμίζουν τα στομάχια τους και μαζί και την ψυχολογία τους εν όψει της δύσκολης συνέχειας, καταφέρνοντας αρχικά να αφήσουν πίσω τους το καλό κλίμα που είχε δημιουργηθεί με πρωταγωνιστή τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο!

Ποια ομάδα κερδίζει;

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν το πρόγραμμα έχει ανακατατάξεις, καθώς όπως αναφέρουν αρχικές πληροφορίες αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρχει αποχώρηση και σήμερα θα έχουμε αγώνισμα για το έπαθλο άνεσης! Πάμε τώρα στα αγωνιστικά! Σήμερα λοιπόν έχουμε αγώνισμα για το έπαθλο άνεσης, με τους Μαχητές να βρίσκονται στην δύσκολη θέση να αγωνιστούν χωρίς το δυνατό τους χαρτί, την Μελίνα!

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2 - trailer: Ο τραυματισμός της Κατερίνας Δαλάκα - η κατάρρευση της Μελίνας και η πείνα που πλέον είναι ανυπόφορη!

Οι Διάσημοι από την άλλη υπολογίζουν σε όλους τους παίκτες τους και δείχνουν να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη! Ωστόσο αυτό θα επιβεβαιωθεί μετά την διαρροή, αφού το πρωί βγάζουμε ένα αρχικό συμπέρασμα από όλα τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια και δεν πρόκειται για διαρροή!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Πηγή: Athensmagazine.gr