Τα πάνω κάτω και σήμερα στο επεισόδιο του Survivor.

Όσο να 'ναι οι παίκτες είναι πιο χαλαροί ψυχολογικά αφού δεν θα αγωνιστούν για την ασυλία αυτή την εβδομάδα. Όπως έγινε γνωστό, λόγω των ημερών που πέρασαν δεν θα έχουμε αποχώρηση αυτή την φορά, ωστόσο αυτό ειδικά τους Διάσημους δεν τους έχει ηρεμήσει αφού οι καυγάδες δίνουν και παίρνουν.

Η πείνα και οι τραυματισμοί.

Η πείνα έχει κυριολεκτικά θερίσει Μαχητές και Διάσημους. Τώρα που έγινε αντιληπτή η κλοπή φαγητού και από τις δύο ομάδες, οι παίκτες με την επιτήρηση που έχουν τρώνε μόνο καρύδες από εδώ και πέρα κάτι που τους έχει εξαντλήσει.

Η Μελίνα, τραυματίστηκε στο αγώνισμα της Τρίτης κάτι που την αφήνει εκτός και αγχώνει πολύ την ομάδα της αφού είναι δυνατή παίκτρια, ωστόσο τραυματίζεται και η Κατερίνα Δαλάκα ξανά η οποία παθαίνει κάταγμα όπως λέει η ίδια.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2 - trailer: Ο τραυματισμός της Κατερίνας Δαλάκα - η κατάρρευση της Μελίνας και η πείνα που πλέον είναι ανυπόφορη!

Η ένταση στους Διάσημους και το παρασκήνιο.

Ένα απίστευτο ξέσπασμα είδαμε την Τρίτη από τον Σώζοντα για τον Στέλιο Κρητικό τον οποίο κατηγόρησε για διπροσωπία.

Ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα σήμερα και οι παίκτες θα δείξουν πολύ εξαντλημένοι. Ωστόσο, μία ομάδα θα υπερισχύσει! Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Μαχητές θα βάλουν τα δυνατά τους αλλά οι Διάσημοι φαίνονται πιο δυνατοί...