Το Survivor επιστρέφει μετά από μια εβδομάδα και πάλι στους δέκτες μας, με την ανυπομονησία των τηλεθεατών να είναι μεγάλη! Διάσημοι και Μαχητές έμειναν για μια εβδομάδα μακριά μας και πλέον επιστρέφουν με το παρασκήνιο να είναι πιο... δυνατό από ποτέ...

Στο σημερινό επεισόδιο, πρώτο μετά τις διακοπές του Πάσχα, θα δούμε πως έχει ξεσπάσει ένας πόλεμος στο στρατόπεδο των Διασήμων με τον Σώζων να βρίσκεται στο προσκήνιο! Όλοι οι συμπαίκτες του του έχουν γυρίσει την πλάτη την ίδια ώρα που οι ατάκες του ίδιοι δίνουν και παίρνουν!

Αυτό δείχνει πως ο Χάρος έχει διαχωριστεί από τους συμπαίκτες του με το μέλλον του στο ριάλιτι να αναμένεται σύντομο, καθώς αν χάσουν οι Διάσημοι την ασυλία αυτή την εβδομάδα θα είναι σίγουρα υποψήφιος (εφόσον δεν κερδίσει την ατομική)!

Πάμε όμως στα αγωνιστικά ζητήματα της ημέρας! Το σημερινό έπαθλο δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε κι αυτό καθώς λόγω Πάσχα έχουν αφαιρεθεί δύο από την εβδομάδα! Δεδομένο θεωρείται πως δεν θα έχουμε έπαθλο επικοινωνίας, ενώ πιθανότατα το ίδιο να συμβεί και με το έπαθλο άνεσης!

Διαβάστε ακόμα: Άλλη μία ηχηρή αποχώρηση από τον Ant1! Αγαπημένος παρουσιαστής αποχωρεί οριστικά. Ο λόγος για τον...

Το σημερινό έπαθλο, όπως λέει και ο Γιώργος Λιανός στο τρέιλερ του επεισοδίου, θυμίζει Ελλάδα και αν σκεφτούμε τι αντίστοιχο είχε συμβεί πέρσι δεν αποκλείεται αυτό να είναι αρνί στην σούβλα! Μάλιστα θεωρείται πιθανό το σημερινό αγώνισμα να είναι και άνεσης και φαγητού!

Ποιοι κερδίζουν σήμερα;

Με βάση τις αρχικές πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και το τρέιλερ που έχουμε εδώ και λίγες ώρες στην κατοχή μας, απόψε αναμένεται ένας δύσκολος στίβος μάχης ή καλύτερα ένας ακόμα δύσκολος στίβος μάχης, με την ταχύτητα να είναι το κύριο μέλημα για τις δύο ομάδες! Ποια θα καταφέρει να κερδίζει όμως; Μπορεί το σημερινό αγώνισμα να στιγματίζεται από δύο τραυματισμούς, του Νικόλα και της Μελίνας, όμως οι Μαχητές δείχνουν πως είναι το φαβορί!

Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Πηγή: athensmagazine.gr