Μπορεί το Survivor να μην προβάλλεται λόγω Πάσχα στις τηλεοράσεις μας, ωστόσο στον Άγιο Δομίνικο υπάρχει μεγάλη αναταραχή, καθώς μια πάικτρια φαβορί ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς!

Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη η οποία το τελευταίο διάστημα διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο. Όπως αναφέρει άνθρωπος της παραγωγής η συγκεκριμένη παίκτρια, πιέζεται που είναι μακριά από την οικογένεια της και δεν μπορεί άλλο τις συνθήκες αυτές. Η Όλγα, ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει από το ριάλιτι, όμως της έχουν δώσει λίγο χρόνο να το σκεφτεί, μήπως είναι απόφαση της στιγμής, μπας και αλλάξει γνώμη.

Την ίδια ώρα οι συμπαίκτες της προσπαθούν με νύχια και με δόντια, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του την μεταπείσουν αφού είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος της ομάδας, ενώ γνωρίζει ταυτόχρονα από τους νέους παίκτες, πως και το κοινό την υποστηρίζει.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Ο Στέφανος στο κρεβάτι με την πρώην του! Όλα όσα πρόκειται να συμβούν στη συνέχεια...

Και πάμε στο θέμα μας! Αν η Όλγα Φαρμάκη δεν αλλάξει γνώμη και τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς, τότε οι Μαχητές θα μπουν στην διαδικασία να στείλουν έναν παίκτη τους στους Διάσημους. Αυτό θα φέρει την αριθμητική ισορροπία στις ομάδες και ταυτόχρονα θα ιντριγκάρει πολύ το ριάλιτι. Επομένως, αν υπάρξει και άλλη αποχώρηση από τους Διάσημους η οποία δεν θα είναι από την διαδικασία της ψηφοφορίας, αλλά θα είναι επιθυμία του παίκτη, τότε θα πραγματοποιηθεί ένα έκτακτο συμβούλιο.

Στο συμβούλιο αυτό οι Μαχητές θα ψηφίσουν στην κάλπη τον παίκτη που θέλουν να στείλουν στην δίπλα ομάδα, όπως ακριβώς είχε συμβεί πέρυσι, που πήγε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στους Μαχητές. Αναμένουμε τις εξελίξεις...