Πολύς ντόρος έχει δημιουργηθεί για την συμπεριφορά των παικτών.

Στην εκπομπή Survivor Panorama, αναφέρθηκαν στους παίκτες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, ότι είναι «διαβασμένοι» από το παιχνίδι.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε χαρακτηριστικά: «Από ότι καταλάβαμε, ο Σώζων έχει μελετήσει πάρα πολύ το παιχνίδι και πέρυσι και φέτος, οπότε ξέρει και τι ιντριγκάρει τον κόσμο και μπήκε και με μια διάθεση τέτοια- ώστε να κερδίσει το ενδιαφέρον και το χει πετύχει»

Διαβάστε ακόμα: Survivor Panorama: Αδιανόητη αποκάλυψη από την Βαλαβάνη για την Σάρα Εσκενάζυ! «Δεν ντρέπομαι να το πω...»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, συμπλήρωσε: «Αυτό το ότι έχει μελετήσει πολύ καλά το παιχνίδι, δεν πιστεύω ότι το χει κάνει μόνο ο Σώζων- οπότε ας το θεωρήσουμε δεδομένο για όλους τους παίκτες σχεδόν»

Στην συνέχεια, αναφέρθηκαν σε ένα σκηνικό που δεν είχαμε δει!

Αναφερόμενη η παρέα του Survivor στις δηλώσεις της Σκαρώνη, ότι δηλαδή ο Σώζων, κοιτάει το κομμάτι του ριάλιτι, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, είπε ότι του θυμίζει κάτι αυτό...

Ύστερα από πιέσεις φυσικά δεν αποκάλυψε το όνομα, μόνο το περιστατικό, λέγοντας: «Ρε παιδιά μην με βάζετε σε δύσκολη θέση, δεν θέλω να πω. Ήταν στο Survivor, δεν μπορώ να πω μου λέει θέλω να κερδίσω λίγο τηλεοπτικό χρόνο»

Διαβάστε ακόμα: Survivor - Spoiler! Αυτός είναι ο παίκτης αποχωρεί!

Άφωνη η Ντορέττα αναφώνησε: «Είχε πει αυτή την ατάκα;», με τον Κωνσταντίνο να συμπληρώνει: «Ναι, ναι ,ναι, λέω γιατί το κάνεις αυτό; Λέει θέλω να κερδίσω λίγο τηλεοπτικό χρόνο»

Δείτε το απόσπασμα στο απόσπασμα που ακολουθεί: