Το αποψινό επεισόδιο του Survivor κρύβει εκπλήξεις και... απρόοπτα!

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε πως ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος μπαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις και το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει στην παραλία του είναι αμφίρροπο!


"Με το που έμαθα ότι ο Θοδωρής θα πάει στο νοσοκομείο στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα ο ίδιος, ο ειλικρινής, ο σωστός, ο άνθρωπος που σε κοιτάει στα μάτια και αναγνωρίζεις τι έχει τραβήξει και πόσο μπορείς να εμπιστευτείς έναν τέτοιον άνθρωπο. Είμαι άνθρωπος που προσαρμόζομαι και μιλάω με όλα τα παιδιά. Απλώς, στον Θοδωρή ανοιγόμουν, μιλάγαμε για τα προσωπικά μας, κάναμε σχέδια και όνειρα για έξω από το παιχνίδι… Και υπήρχε μια συναισθηματική επαφή και είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσει και έξω από το παιχνίδι η παρέα η δική μου και του Θοδωρή. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα", λέει ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης!

Ο Ηλίας από την άλλη είπε ότι δεν είναι και τόσο αισθητή η απουσία του καθώς έτσι κι αλλιώς απομονωνόταν από όλους και η Μελίνα ουσιαστικά κάρφωσε τον Τσεπάνη λέγοντας πως τώρα που λείπει ο Θοδωρής μιλάει με όλους από εδώ και από εκεί!

Συγκεκριμένα είπε: "Το παίζει διπλωματικά και η νεκροψία θα δείξει"!

Δείτε όσα είπαν στα βίντεο που ακολουθούν: