Ο Σάκης Τανιμανίδης, στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor 2, ανακοίνωσε στους παίκτες μια αλλαγή στους κανονισμούς.

Όπως αποκάλυψε, από το επόμενο παιχνίδι θα αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες κάνουν τα ματσαρίσματα.

«Σήμερα θέλω να σας πω και κάτι καινούργιο. Από το επόμενο αγώνισμα, ο τρόπος με τον οποίο θα επιλέγετε τα ματσαρίσματα, θα είναι διαφορετικός από αυτόν που γνωρίζετε μέχρι σήμερα. Περισσότερες λεπτομέρειες, όμως, θα μάθετε στο παιχνίδι», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στο μεταξύ χθες, πριν καλά- καλά προλάβει να μπει στο Survivor 2 και να συνηθίσει τη ζωή στον Άγιο Δομίνικο η Εύη Σακρώνη αποχώρησε από το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι επιβίωσης.

Το τηλεοπτικό κοινό κράτησε εντός παιχνιδιού τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο και την Εύη Σαλταφερίδου δείχνοντας στην Ε. Σκαρώνη τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα: Survivor - αποκάλυψη: Το τεράστιο φίδι που εμφανίστηκε στο ριάλιτι και προκάλεσε πανικό! Έντρομοι παίκτες και παραγωγή!

«Νιώθω πολύ τυχερή και χαρούμενη που μπήκα στο παιχνίδι. Κρατάω μόνο τα θετικά στοιχεία» τόνισε η Εύη Σκαρώνη λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor 2.

Το θέμα που κυριάρχησε στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, ωστόσο, δεν ήταν η αποχώρηση της Εύης αλλά η επίθεση αγάπης που εξαπέλυσε ο Σώζων στην Σαλταφερίδου με την οποία περίπου ένα εικοσιοτετράωρο πριν βρίσκονταν στα μαχαίρια.

Ο Χάρος είπε πως αγαπά την Εύη επειδή έδωσε τα πάντα ώστε οι Διάσημοι να κερδίσουν το αποψινό έπαθλο που ήταν ένα πλούσιο γεύμα με σαλάτες, ομολέτες κλπ. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως αν μπορούσε να επιλέξει θα ήθελε να κρατήσει στο παιχνίδι την Σαλταφερίδου για να χύσουν μαζί το αίμα τους στους επόμενους στίβους μάχης!

athensmagazine.gr