Τρομερό παρασκήνιο στον Άγιο Δομίνικο! Παίκτες σκέφτηκαν την αποχώρηση!

Όπως είναι γνωστό στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου οι παίκτες δεν είναι μόνοι τους! Δεν έχουν μόνο την παραγωγή και τους... κατοίκους της περιοχές αλλά και ζώα από την άγρια φύση! Φυσικά και άτομα της παραγωγής έχουν πάρει τα μέτρα τους με τα απαραίτητα ραντίσματα, όμως αυτό φαίνεται πως δεν είναι αρκετό!

Ποντίκια συχνά πυκνά κάνουν την επίσκεψη τους στις καλύβες Διασήμων και Μαχητών με τελευταίο κρούσμα αυτό της Ντάριας στο προχθεσινό επεισόδιο! Σήμερα το πρωί όμως ο Γιώργος Λιανός προέβη σε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη, στον ραδιοφωνικό σταθμό Rymthos 9.49!

Διαβάστε ακόμα: Απίστευτο! Τράκαρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με συμπαίκτη της από το Survivor! Ούρλιαζαν οι ηλικιωμένοι στο δρόμο για να την υποστηρίξουν!

Συγκεκριμένα ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών του Survivor αναφέρθηκε στην επίσκεψη ενός τεράστιου φιδιού στις παραλίες των παικτών που προκαλεί τρόμο και μόνο με την φωτογραφία που μοιράστηκε στα άτομα της παραγωγής από τους Τούρκους!

Ευτυχώς, οι άνθρωποι της παραγωγής πρόλαβαν την εισβολή του ερπετού στις παραλίες Διασήμων και Μαχητών και το ελευθέρωσαν σε περιοχή που δεν ήταν επικίνδυνο! Μάλιστα πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως αρκετοί από τους παίκτες έχουν δει την φωτογραφία αυτή ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκέφτηκαν ακόμα και την αποχώρηση μπροστά σε αυτό το αποκρουστικό θέαμα, ειδικά μόλις έμαθαν πως το φίδι ελευθερώθηκε!

Εκτός όμως από το φίδι, ανατριχιαστικές είναι και οι λεπτομέρειες που έκανε γνωστές ο Γιώργος Λιανός σήμερα το πρωί σχετικά με την επίσκεψη των ποντικών στο ριάλιτι! Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, αυτά είναι στο μέγεθος γάτας ενώ διαθέτουν μια ουσία στα δόντια τους που μπορεί να φάνε ολόκληρα κομμάτια από αυτιά ή μύτη παικτών ενώ κοιμούνται και εκείνοι να μην καταλάβουν το παραμικρό, πριν ξυπνήσουν!

Σίγουρα όλα αυτά που σας αναφέρουμε ακούγονται σοκαριστικά, αλλά σας μεταφέρουμε όλα όσα ειπώθηκαν από τον ίδιο τον Γιώργο Λιανό σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Rythmos 9.49!

Πηγή: Athensmagazine.gr