Οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία και αυτό τους ανάγκασε να στείλουν στον τάκο τρεις συμπαίκτες τους! Υποψήφιοι προς αποχώρηση λοιπόν είναι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, η Εύη Σαλταφερίδου και η Εύη Σκαρώνη. Ποιος θα τα καταφέρει;

Το πρωτοφανές περιστατικό στην ψηφοφορία και το φαβορί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του tv-24.gr συνέβη κάτι πρωτοφανές στην συγκεκριμένη ψηφοφορία που δεν είχαν αντιμετωπίσει ούτε πέρυσι. Αυτή την εβδομάδα, στο σύνολο, συγκεντρώθηκαν οι λιγότερες θετικές ψήφοι που έχουν μαζευτεί στα χρονικά, κάτι που δείχνει πως οι νέοι παίκτες που επέλεξε η παραγωγή προς το παρόν δεν έχουν κινήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Και πάμε στο ψητό... Ποιος ή ποια παίκτρια ήταν το φαβορί στις θετικές ψήφους! Εδώ έχουμε ανατροπή! Όλοι περιμέναμε πως ο Σώζων Παλαίστρος, αν και συζητιέται πολύ θα είχε κερδίσει τις περισσότερες ωστόσο... η Εύη Σαλταμερίδου κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες, σε σχέση με τους υπόλοιπους!

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Η τουρλουμπούκι ψήφος της Δαλάκα! Τι έγραψε και μας βγήκαν τα μάτια!

Ποιος αποχωρεί;

Ο Σώζων Παλαίστρος και η Εύη Σκαρώνη συγκέντρωσαν τις λιγότερες. Μην φανταστείτε ότι οι παίκτες είχαν τεράστια διαφορά μεταξύ τους, αυτό ισχύει και για τους τρεις, όμως κάποιος συγκέντρωσε ελάχιστα πιο λίγες και είναι αυτός που θα αποχωρήσει.

Ο λόγος; Οι πρώτες πληροφορίες του tv-24.gr αναφέρουν πως στο ξενοδοχείο πήγε.. γένος θηλυκού, όμως επειδή θέλουμε η πληροφορία μας να είναι σίγουρη σε λίγο θα σας έχουμε το οριστικό όνομα!

Το σίγουρο είναι πως η αποχώρηση θα παιχτεί ανάμεσα σε Σώζων Παλαίστρο και Εύη Σκαρώνη! Μείνετε συντονισμένοι!