Όπως έχετε καταλάβει, όλοι εσείς που μας εμπιστεύεστε και διαβάζετε καθημερινά τις διαρροές μας, εδώ στο tv-24.gr προσπαθούμε να μαθαίνουμε όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν για το Survivor και το τι ακριβώς γίνεται στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει προβληματίσει αρκετά το κοινό και το έχει διχάσει καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι άνθρωπος τελικά είναι.

Αρχικά, το tv-24.gr όσο ήταν ακόμη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο παιχνίδι σας είχε ενημερώσει ακριβώς τι συνέβαινε μεταξύ εκείνης και του Σώζωντα καθώς και τι έγινε παρασκηνιακά μετά το έντονο φλερτ που της έκανε και εκνεύρισε την παρουσιάστρια.

Τώρα... ο Σώζων έβαλε στο στόχαστρο τον Στέλιο Κρητικό, άλλον ένα πολυσυζητημένο παίκτη, με τον οποίο φάνηκε χθες ότι ήρθαν σε αντιπαράθεση για...έναν αχινό πετώντας ένα μικρό καρφί για τον ηθοποιό: "Ο Στέλιος θεωρεί τον εαυτό του δυνατό!", προβληματίζοντας μας για το τι ακριβώς συμβαίνει!

Διαβάστε ακόμα: Survivor - Trailer: Ο αγώνας ασυλίας και το μεγάλο ντέρμπι! Εντάσεις σε Διάσημους - Μαχητές! (video)

Από την άλλη, οι παίκτες λένε και ξανά λένε ότι τα νέα άτομα δεν έχουν προσαρμοστεί και τους δίνουν τον χρόνο τους και σαν κερασάκι στην τούρτα ήταν μία κίνηση του Σώζωντα, όταν τον έπιασαν να τρώει κρυφά καρύδες και την ώρα που προσπάθησαν να του εξηγήσουν τους κανόνες συμβίωσης, εκείνος αντέδρασε εναντίον του Κρητικού πάλι.

Καλά μέχρι εδώ... ωστόσο πως είναι πίσω από τις κάμερες; Όπως μεταφέρει άνθρωπος της παραγωγής στο tv-24.gr, ο Σώζων σίγουρα είναι πολύ εκρηκτικός αλλά σίγουρα είναι πολύ διαβασμένος.

Συγκεκριμένα, μας αποκάλυψε πως πίσω από τις κάμερες δεν είναι έτσι: "Από πριν έρθει Άγιο Δομίνικο γνωρίζει ποιοι είναι οι δυνατοί παίκτες και αυτούς που σχολιάζει το κοινό επομένως ασχολείται εκεί. Μιλούσε και φλέρταρε την Σπυροπούλου επειδή ήξερε ότι την θέλει το κοινό και πως μαζί με αυτή θα σχολιάσουν και αυτόν. Στην συνέχεια αφού άφησε την Σπυροπούλου, έπιασε τον Κρητικό, τον δεύτερο πιο αγαπητό παίκτη. Όλα αυτά είναι σχέδια τακτικής για την επιβίωση!", μας αποκάλυψε.

Εμείς με έκπληξη ακούμε προσεκτικά εδώ στο tv-24.gr τις αποκαλύψεις και μας συνεχίζει καταλήγοντας: "Δεν είναι έτσι πίσω από τις κάμερες και το συζητούσαμε και με τους υπόλοιπους συναδέρφους ή με τα παιδιά που τραβάνε πλάνα στην καλύβα των Διάσημων! Όταν κλείνουν οι κάμερες είναι πιο ήρεμος και δεν ασχολείται με συγκεκριμένους παίκτες. Δηλαδή εμείς, με βάση την τακτική που βλέπουμε να κάνει για να ασχολείται το κοινό μαζί του, αφού ξέρει πως πάει το παιχνίδι μιας και μπήκε στα μισά και ήταν ενημερωμένος, περιμένουμε να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Παπαργυρόπουλο! Για να δούμε...

Πάντως, σου λέω αυτό και κλείνω, ο Κρητικός τον είχε πιάσει μία μέρα και του είχε μιλήσει όταν δεν γράφαμε και ακούσαμε που του είπε "Μην με προκαλείς μπροστά στις κάμερες, εγώ έχω πολύ υπομονή, δεν σκοπεύω ούτε να εκτεθώ, ούτε να σε εκθέσω οπότε τσάμπα το κάνεις αυτό γιατί ποτέ στην ζωή μου δεν συμμετέχω σε ίντριγκες!", ετσι του είχε πει και εκεί καταλάβαμε το στόρι!", μας αποκάλυψε στο tv-24.gr άνθρωπος της παραγωγής.