Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς στο tv-24.gr συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.

Η Ροδάνθη και η Iron Barbie έβγαλαν τα νύχια τους απόψε! Με το καλημέρα σας ξεκίνησαν να θάβουν τους Μαχητές!

Συγκεκριμένα η Ροδάνθη ακούστηκε αρχικά να λέει ότι γύρω της επικρατεί σκοτάδι και κάπως έτσι ξεκίνησε το θέαμα!

Διαβάστε ακόμα: Δείτε την Φελίσια Λαπάτη πριν τις πλαστικές! Η αλλαγή στο στήθος και στο πρόσωπο...

«Γύρω μου επικρατεί σκοτάδι» ακούστηκε να λέει αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στην ομάδα! Στην συνέχεια ανέφερε πως οι παρέες και οι κλίκες αλλάζουν συνεχώς! Μάλιστα σε αυτό το σημείο κάρφωσε τον Τεο και τον Ηλία! «Έκαναν πολλή παρέα αλλά η κλίκα έσπασε και άλλαξε» είπε χαρακτηριστικά!

Μάλιστα στο σημείο αυτό μίλησε και... η Μαρία και είπε πως είναι πολύ πιθανόν να το κάνουν για λόγους συμφέροντος αλλά είναι άσχημο αυτό αν συμβαίνει! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πανικός προκλήθηκε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor! Μια παίκτρια τραυματίστηκε και σε ανύποπτο χρόνο... έχασε τόσο αίμα και λιποθύμησε!

Ο λόγος για την Εύη, η οποία κόπηκε φαινομενικά λίγο! Ωστόσο τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή!

Η ίδια κόπηκε και ξεκίνησε να ξεπλένει την πληγή της! Η Δαλάκα έσπευσε να την βοηθήσει και μάλιστα κάποια στιγμή είπε ότι είναι υπερβολική στις αντιδράσεις της! Όμως η ίδια πήγε λίγο πιο πίσω και.. λιποθύμησε! Αμέσως όλοι έτρεξαν γύρω της και φώναξαν γιατρό! Ο γιατρός τόνισε πως έχασε πολύ αίμα και για αυτό λιποθύμησε! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Οι Μαχητές έχουν στήσει στην γωνία τον Τεό! Το χάσμα στην ομάδα είναι φανερό και αν χάσουν την ασυλία, η αποχώρηση του είναι μονόδρομος!

Η αρχή έγινε με την Μελίνα η οποία είπε on camera ότι έχει χάσει τον εαυτό του και αργότερα και η Ντάρια αλλά και η καινούργια η... Φελίσια που δείχνει να έχει ξεψαρώσει τον έθαψαν κανονικά!

Η Μελίνα τόνισε ότι μοιάζει χαμένος και δεν επικοινωνεί με κανέναν! Η Ντάρια όμως έφτασε το όλο θέμα σε... άλλα επίπεδα! «Μοιάζει πλέον άλλος άνθρωπος! Δεν μιλάει, είναι απόμακρος, κάνει κακό στην ομάδα, καλύτερα να φύγει» είπε και μας άφησε άφωνους!

Όσο για την Φελίσια, η ίδια τον άδειασε κανονικά λέγοντας: «Όταν γυρίσει στην Ελλάδα, τι θα λέει ότι έκανε; Αφού πάντα ήταν μόνος του»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: H δημόσια συγγνώμη του Νάσου Παπαργυρόπουλου στον πατέρα του! Λύγισαν οι Διάσημοι!

Έβγαλε τα δόντια της η Δαλάκα και ξέσκισε τον Χάρο! Μια συζήτηση στη καλύβα με το νέο παίκτη δεν εξελίχθηκε καλά!

Εκεί που έκαναν χιούμορ και λέγανε για τα αγωνίσματα ο ίδιος πέταξε την ατάκα κόλαφο!

«Έχεις κάνει λίγο προγουλάκι, δεν μου δίνεις τις καρύδες σου;» είπε ο Χάρος και... τον πήρε και τον σήκωσε! Η έξυπνη Δαλάκα μπροστά του δεν το έκανε θέμα αλλά στην κάμερα τον έθαψε! «Δεν μπορεί να μας λέει ότι πεινάει! Μέχρι πριν μια βδομάδα έτρωγε» είπε και συνέχισε λέγοντας: «Τα κορίτσια μας σέβονται και δεν μιλάνε για πείνα! Είναι θράσος αυτό που κάνει και λέει γιατί είμαστε 3 μήνες εδώ και δεν μπορεί να μιλάει για πείνα!» είπε χαρακτηριστικά! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αυτός ο αγώνας με τον τροχό απόψε μας θύμισε... Μπεν Χουρ! Εκεί που νομίζαμε ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα για τους Διάσημους, Ροδάνθη και Μαρία έκαναν την ανατροπή!

Ο τροχός τις πήρε αμπάριζα, έπεσε στο κεφάλι της Μαρίας, έχασαν την ισορροπία τους αλλά έκαναν πράγματα!

Η Όλγα Φαρμάκη με την Φελίσια δυσκολεύτηκαν πολύ και εκεί έγινε η ανατροπή! Μπορούμε να πούμε πραγματικά πως το αγώνισμα αυτό είναι ένα έπος που πρέπει να δείτε οπωσδήποτε! Με κακουχίες, χτυπήματα, απανωτές προσπάθειες και πίστη στον στόχο τους η Ροδάνθη και η Μαρία έφτασαν πρώτες και κέρδισαν! Δείτε ίσως ένα από τα πιο απολαυστικά βίντεο:

Σήμερα Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο!

Ένας αγώνας με πολλές ανατροπές όμως ένας ο νικητής τον οποίο και σας είχαμε γράψε!

Αναφέραμε χαρακτηριστικά ότι οι Διάσημοι θα κάνουν την ανατροπή και... έτσι έγινε! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λύγισε το πανελλήνιο με τα αποψινό έπαθλο επικοινωνίας! Οι Διάσημοι είχαν επιτέλους την ευκαιρία να μιλήσουν με τα δικά τους άτομα και πραγματικά ανατριχιάσαμε!

Ο σκληρός Νάσος Παπαργυρόπουλος μάλιστα δεν δίστασε να πει μια δημόσια συγγνώμη στον πατέρα του, γνωστό επιχειρηματία, την οποία και ένιωθε πως του χρωστούσε!

Ο ίδιος είπε σε έναν ανατριχιαστικό λόγο που μας συγκλόνισε με κατεβασμένο το κεφάλι και δάκρυα στα μάτια:

«Πατέρα, σε στεναχώρησα πολύ και το ξέρω... Δεν μιλάγαμε για δύο χρόνια για δικό μου φταίξιμο! Άφησα χαζούς λόγους και ανοησίες να μπουν ανάμεσά μας και σε πλήγωσα! Δεν σου είπα πόσο σε αγαπώ και θέλω να στο πω τώρα.... Σκέφτηκα πολύ την σχέση μας εδώ που είμαι και θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Οι Διάσημοι κέρδισαν το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας και ήταν προετοιμασμένοι όλοι οι παίκτες πως θα συγκινηθούν αφού θα έβλεπαν μηνύματα και φωτογραφίες από τους συγγενείς τους!

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2 - Διαρροή! Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα επάθλου!

Πρώτη κάθησε μπροστά στην οθόνη για να διαβάσει τα μηνύματα της η Όλγα Φαρμάκη. Αφού διάβασε το μήνυμα της αδερφής της, ήρθε το δεύτερο μήνυμα από τον... άγνωστο (σε μας) αδερφό της και μας ξάφνιασε!

Οπως αποκάλυψε η Ολγα συγκινημένη, ο Κώστας είναι ο τρίτος αδελφός της και ζει στο Σίδνευ. Λόγω της διαφοράς ώρας τα δυο αδέρφια δεν επικοινωνούν τόσο συχνά, γεγονός που στεναχωρεί την παίκτρια των Διασήμων!

Ο Κώστας όπως έγραψε στο μήνυμα του ξυπνάει από το άγριο χάραμα μαζί με την γυναίκα του Άλεξ για να παρακολουθήσουν και να καμαρώσουν την Ολγα! Ο αδερφός της είναι πολύ περήφανος για εκείνη και για την πορεία της μέσα στο παιχνίδι! Δείτε το βίντεο με το συγκινητικό απόσπασμα:

Λύγισε ο Στέλιος Κρητικός στη θέα της γυναίκας του! Αρχισε να διαβάζει το μήνυμα της και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα από συγκίνηση!

Το πρώτο πράγμα που είπε στους συμπαίκτες του ήταν: "Αυτό το κορίτσι που βλέπετε είναι η βασίλισσα μου η Κάτια!"

Στη συνέχεια ψέλισσε γεμάτος αγάπη και ευγνωμοσύνη για την γυναίκα του: "Κορίτσι μου πόσο τυχερός είμαι που σε γνώρισα!"

Το μήνυμα όμως της γυναίκας του έκρυβε και μια μυστική απάντηση που έκανε τον παίκτη των Διασήμων να χαμογελάσει χαρούμενος!

Του έγραψε: "Οσο για την έκπληξη, εντάξει! Μην ανησυχείς! θα είμαι ακόμα εδώ όταν γυρίσεις! Με συγκινεί που κάνεις σχέδια για μας και εύχομαι να έχουμε πολλά χρονιά μπροστά μας να ζήσουμε τα όνειρα μας και άλλα τόσα!"

Το μήνυμα αυτό ήταν απάντηση στην πρόταση του Στέλιου Κρητικού oncamera να μεγαλώσουν κι άλλο την όμορφη οικογένεια τους κάνοντας τέταρτο παιδί! Δείτε το βίντεο:

Το δεύτερο αγώνισμα απόψε έκρυβε... ανατροπές! Στο πρώτο όπως σας είχαμε γράψει από το απόγευμα κέρδισαν οι Διάσημοι και σε αυτό.... μέχρι να λήξει είδαμε πολλά!

Το δεύτερο αγώνισμα φαγητού στο Survivor απόψε ήταν γυναικεία υπόθεση! Τα κορίτσια πάλεψαν μέχρι τέλους για να καταφέρουν να... φανε και κάτι!

Διαβάστε ακόμα: Power of Love: Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το νέο ζευγάρι στο σπίτι! Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση! (photos)

Ποιοι κέρδισαν τελικά και ποιοι γύρισαν νηστικοί;

Στο αγώνισμα λοιπόν κέρδισαν οι...Μαχητές!Δείτε το σχετικό βίντεο: