Πολλά μηνύματα σας λάβαμε σχετικά με το αν ο Σώζων Παλαίστρος αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor.

Αφορμή σε αυτό στάθηκε μία φωτογραφία από το Instagram του στην οποία φαίνεται πως τις τελευταίες ώρες ο παίκτης του ριάλιτι έχει ακολουθήσει 3 άτομα στο Instagram.

Επομένως τα ερωτήματα είναι τα εξής: 1) Αν ο Σώζων έχει αποχωρήσει και πήρε το κινητό του... 2) Αν τελικά έχουν κινητό μέσα στο Survivor.

Η φωτογραφία μόλις μπήκε που ο Σώζων ακολουθεί 713 άτομα....

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Η Σπυροπούλου «τρολλάρει» στους συμπαίκτες της! Τι είπε με απόλυτη σοβαρότητα και γελάει το πανελλήνιο! (Βίντεο)

Και η πρόσφατη φωτογραφία που φαίνεται ο Σώζων έχει ακολουθήσει 3 ακόμη άτομα μιας και αυξήθηκε το νούμερα στα άτομα που ακολουθεί:

Τι ισχύει τελικά; Σε επικοινωνία με ανθρώπους από το περιβάλλον του και απλά γέλασαν με αυτές τις "ειδήσεις". Τα 3 άτομα που φαίνεται να αυξήθηκαν στον λογαριασμό του, ήταν αιτήματα που είχε στείλει ο ίδιος στο Instagram και τον δέχθηκαν αφού είχε μπει στο ριάλιτι επιβίωσης...

Επομένως, τα σενάρια περί κινητών ή αποχωρήσεων δεν ισχύουν! Οι παίκτες όντως δεν έχουν κινητά για να επικοινωνούν, παρά μόνο μία παίκτρια των Μαχητών που το έκανε και την "έπιασε" στα πράσα η παραγωγή, αφού επικοινώνησε με Ελλάδα... αλλά ούτε και το σενάριο για οικειοθελή αποχώρηση. Ο Σώζων είναι κανονικά στο παιχνίδι!