Ποιος μπορεί να ξεχάσει το "πέσιμο" του Σώζωντα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην καλύβα των Διάσημων. Ο νέο παίκτης του ριάλιτι θαύμασε λίγο παραπάνω από το κανονικό την παρουσιάστρια και το Twitter γλέντησε κανονικά

Που να ήξερε όμως ο Σώζωντας, ότι το φλερτάκι αυτό θα του έβγαινε ξινό, μιας και η Κωνσταντίνα δεν είναι καμία "άβγαλτη" που δεν μπορεί να αντιληφθεί κάποια πράγματα.

Όταν ο Σώζων αποθέωνε την Κωνσταντίνα, εκείνη αμήχανα τον ευχαριστούσε... Όμως όταν έκλεισαν οι κάμερες όλα άλλαξαν!

Όπως αναφέρει η πηγή μας στο tv-24.gr, ένα περιστατικό απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο... όταν έκλεισαν οι κάμερες η Κωνσταντίνα δεν του χαρίστηκε του Σώζωντα. Η ίδια, θεώρησε πως όλο αυτό το κάνει ειρωνικά και ήθελε να "παίξει" μαζί της για να δημιουργήσει εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό, μιας και όλοι γνωρίζουν ότι έμεινε χωρίς δική της εκπομπή.

Διαβάστε ακόμα: Επιστροφή "βόμβα" στο σπίτι του Power Of Love! Ο λόγος για...

"Δεν του φώναξε ακριβώς, του μιλούσε με έντονο τρόπο, ότι αυτό που έκανε δεν ήταν έντιμο καθώς εκείνη το εξέλαβε ειρωνεία προς το πρόσωπο της, αλλά της το έλεγε έτσι που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Βέβαια, έχε στα υπόψιν σου ότι ο Σώζων στα μισά του παιχνιδιού ήταν στην Ελλάδα, άρα ξέρει ότι το κοινό συμπαθεί την Κωνσταντίνα. Οπότε δεν ήταν απαραίτητο να της το είπε για εκείνη, δηλαδή να την παινέψει, μπορεί να της το είπε για να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.".

"Η Κωνσταντίνα αυτό δεν το ήξερε απόλυτα, οπότε το πήρε λίγο στραβά! Δεν τσακώθηκαν αλλά τον έβαλε στην θέση του και τον είχε σε κάποια απόσταση! Εκείνος της εξηγούσε ότι τη θαύμαζε από πάντα... αλλά δεν σωζόταν το πράγμα", κατέληξε!

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας προσπαθεί να πείσει τη Βασιλίνα για τις ειλικρινείς του προθέσεις όσον αφορά το γάμο: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 21/03;

Όπως και να έχει, το κομμάτι "εκπομπή" είναι κάτι που πονάει πολύ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ήταν αναμενόμενο να αντιδράσει...Με τον Σώζωντα όμως... θα δούμε πολλά! Να το περιμένετε αυτό που σας λέμε εδώ στο tv-24.gr... δεν μπορούμε να σας πούμε παραπάνω λεπτομέρειες ακόμη!